Pozdrav...
Evo maloprije bio u igraoni "kod fake".
Vjerovatno Mostarci znaju, koja je to igraona tako da necu puno da pricam uglavnom, turnir u PES 2010 ce se odigrati u Subotu 19.12.2009 sa pocetkom u 12 sati.
Prijave mozete vrsiti do tada.
Igra se na PS 2 i PS 3, biti ce posebno odvojene sobe.
Mislim da nije moguce prijaviti se za obe konzole, ali kada dodjete tamo, covjek ce vam sve fino objasniti.
NAGRADE!
1. mjesto : 70 % od uplacenog iznosa
2. mjesto : 30 %
Iz razloga, sto mislim da je malo sumnjivo vama, jer ste sada sigurno se zapitali koja je igraonica "kod fake", to nije ime igraone nego tako se kaze kod nas Mostaraca.
Mislim da se igraona zove "Stari grad".
Nalazi se u Fejicevoj ulici na Mejdanu, prva ulica desno, i zadnja radnja (ima vise slicnih igraona) , tu udjite i prijavite se za turnir
Evo maloprije bio u igraoni "kod fake".
Vjerovatno Mostarci znaju, koja je to igraona tako da necu puno da pricam uglavnom, turnir u PES 2010 ce se odigrati u Subotu 19.12.2009 sa pocetkom u 12 sati.
Prijave mozete vrsiti do tada.
Igra se na PS 2 i PS 3, biti ce posebno odvojene sobe.
Mislim da nije moguce prijaviti se za obe konzole, ali kada dodjete tamo, covjek ce vam sve fino objasniti.
NAGRADE!
1. mjesto : 70 % od uplacenog iznosa
2. mjesto : 30 %
Iz razloga, sto mislim da je malo sumnjivo vama, jer ste sada sigurno se zapitali koja je igraonica "kod fake", to nije ime igraone nego tako se kaze kod nas Mostaraca.
Mislim da se igraona zove "Stari grad".
Nalazi se u Fejicevoj ulici na Mejdanu, prva ulica desno, i zadnja radnja (ima vise slicnih igraona) , tu udjite i prijavite se za turnir
peace

. Onaaj , nije lose iznutra . Ima fin prostor , nije tijesno . Takodje' , organizacija je fina , osoblje naravno ^^ . Btw , mogao si ostavit broj mob-a , u slucaju neceg' ako dodju
. U svakom slucaju , GL vam