Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 100 bodova

Problem NBA 2K10

126 pregleda · 11 odgovora · otvorena 16.12.2009. u 13:32

- imam problem sa nba 2k10
- znaci skinuo sam torrent, extractovao i sad...
- kad ocu da extractujem ono gdje mi ima setup i ta go**a
- i pojavi mi se ovo

- e sad... pored tog foldera ima i ovo

- sad odem na tu str. da uzmem taj pass, a onda mi izadje ovo

- ljudi pomagajte... ko mi pomogne idu mu 100 boba i 2 km kredita :D
- ajde pls
daj mi taj link , kardacu ti ja ako se sta treba platiti... pa ti dat pw
nije original cd nemozes tako da igras preko neta aj daj meni bobe hahaa
E ovako... Tamo gdje si skinuo igru mora pisati i "code" odnosno "password" za otpakivanje. Jednostavno otiđi na tu stranicu gdje si skinuo i potrazi koji je pw... Trebalo bi pisati ispod download linkova.
reLoaded je napisao/la:
E ovako... Tamo gdje si skinuo igru mora pisati i "code" odnosno "password" za otpakivanje. Jednostavno otiđi na tu stranicu gdje si skinuo i potrazi koji je pw... Trebalo bi pisati ispod download linkova.
ne bi moralo ako oce likovi da zarade stavice da se mora platiti da bi dobili pass (za otpakovanje rara ) XD
little je napisao/la:
ne bi moralo ako oce likovi da zarade stavice da se mora platiti da bi dobili pass (za otpakovanje rara ) XD
Onda se može je**t... Nek plati za pw i gotova priča... Trebao je skinuti sa warez-bb...
little je napisao/la:
daj mi taj link , kardacu ti ja ako se sta treba platiti... pa ti dat pw :D
- trazis ovaj link?

http://getthepasswordforfree.blogspot.com/
sandzo je napisao/la:
- trazis ovaj link?

http://getthepasswordforfree.blogspot.com/
ovo ti je brate sve sjebano , nit mozes kardat nit ista ..

Probaj skinuti sa nekog warez sitea winrar unlocker ( il password finder ) ne znam ni ja ... i on ti pokaze pw fajla .... ako ne uspijes dacu ti ja linkove cega god hoces pa skini ( sa pwom tj dacu ti pw ) =)
Brate, poslusaj me.
Odes na sirano, autopijacu i shayaznam gdje ... kupis sebi NBA2k10 [5 , 10 km maximalno]. Stavis da se instalira , kad ti trazi 2. dvd, ubacis ... Poslije instalacije crackujes i igras ko veliki.
lutalica99 je napisao/la:
ej aj otvori ovo "how to get to the password"
Napisao je da otvorio te da mu je pisalo da odem na ovu stranicu kad je otisao morao je platiti na toj stranici da otpakuje tj. da dobije pass

Odes do pijace uzmes sebi
Brute force majka , provalis pw i cao

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.