Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Ako vam treba pomoc:D

151 pregled · 3 odgovora · otvorena 16.12.2009. u 03:53

Ako vam mogu bilo kako pomoci za servere cs slobdno se obratite od modova pa do plug.
Naravno ... kako da ubacim na de_dust2 ... tamo na mid-u ... kod vrata ... ne svidjaju mi se ...ono drwo ... sad bi ja ubacio ona nova ... sto uzimaju se sad ... protiv požarna .. kad nam TS budu bacali HE .. da im nista nemoze bit .. i da nemogu doc dok im mi ne otworimo ...

Imam ja ovu 2-cu ahbaba da ta vrata promijene ... al ovog je rame uščaklo .. pa nemogu ... ako ti oce s...
imas hranu i pice ... samo mi to zamjeni... i da je ono velko spiglo na vratima .. da se vidi

ip je

-17.12.-7.10:rofl add
splat je napisao/la:
Naravno ... kako da ubacim na de_dust2 ... tamo na mid-u ... kod vrata ... ne svidjaju mi se ...ono drwo ... sad bi ja ubacio ona nova ... sto uzimaju se sad ... protiv požarna .. kad nam TS budu bacali HE .. da im nista nemoze bit .. i da nemogu doc dok im mi ne otworimo ...

Imam ja ovu 2-cu ahbaba da ta vrata promijene ... al ovog je rame uščaklo .. pa nemogu ... ako ti oce s...
imas hranu i pice ... samo mi to zamjeni... i da je ono velko spiglo na vratima .. da se vidi

ip je

-17.12.-7.10ofl add
haahahahahahah
Kralju

1.Dzaba otvaras teme kad ce ti i onako letiti u kantu
2.Niko ti nece dati ftp da mu nesta sredzujes jer si nepoznat,tek si se reg itd.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.