Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje 200 bodova

Legion TD !

271 pregled · 8 odgovora · otvorena 15.12.2009. u 23:26

Kratko jasno.

Ako imaju neka 2ica momaka koja znaju igrati legiona ako hoce 2na2 i ako pobjede evo bodovi.

bice ss na kraju

Et pm g.ba ili msn [email uklonjen]

Fair play

hocu ja daj bobe da te cjepnem '
RzA je napisao/la:
hocu ja daj bobe da te cjepnem '
Nadji si jednog
Znam ja igrat Legion td-a
OMG ZNAM I JA :)
Ja i jaran igramo stalno na Gareni pa eto ako hoces nije nikakav problem da vas oderemo na lvl 5 :*

ADMINI Banujte ovu dvojicu Kabir i RZA, sad sam ga pitao da igramo game kaze odjebi retarde, pogledajte galeriju RZA i vidjecete slike on i Kabir (sNeaT) inace dobri jarani ovo je namjesteno samo tako, jos je RZA odgovorio na temu cim je postavljena i onda ce reci prvi se javio i dobio bodove
pwny je napisao/la:
Ja i jaran igramo stalno na Gareni pa eto ako hoces nije nikakav problem da vas oderemo na lvl 5 :*

ADMINI Banujte ovu dvojicu Kabir i RZA, sad sam ga pitao da igramo game kaze odjebi retarde, pogledajte galeriju RZA i vidjecete slike on i Kabir (sNeaT) inace dobri jarani ovo je namjesteno samo tako, jos je RZA odgovorio na temu cim je postavljena i onda ce reci prvi se javio i dobio bodove
brate kad je ova tema postavljena mi smo odigrali 10 partija ..
Kakve to veze ima sto smo ja i kabir haveri nidje veze j**o bodove
kome je stalo do toga neka se rokne ....

A lana po plare LEgion TD i ti i tvoj haver
Odrat cu vas cak i sa demi-human, a da mi dodje ghost ne bi vas bilo
pwny je napisao/la:

Dodjite na lan ponesite para mobitele kompjutere svu tehniku sto imate sve para ... i po saku + se kladimo da necemo leak ni jednom ?

sNeaAT nick add me na garenu pa se dog ako ste tako dobri

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.