Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Download sekcija ?

128 pregleda · 13 odgovora · otvorena 13.12.2009. u 22:31

Pogledajte nasu jadnu download sekciju.Nema 5 postenih fajlovaTrebalo bi to malo srediti staviti nekih korisnih programcica i cfgova.A trebalo bi i uploadat neke novije demose i replayse ili postaviti par ljudi da stalno nadopunjavaju download sekciju ili pak brisu stare fajlove.Prije mozda pola godine wickY je pokrenuo neku akciju to za download sekciju al nakraju ne bi nista od toga.Mozemo napraviti sekcije cs,wow,cod,za windows itd.Pa evo ovo je poruka i administraciji i ostalim clanovima da ucinimo nesto sa download sekcijom.Svi dodatni prijedlozi su dobrodosli

Stvari za hackanje da svi budemo 'akeri

apoo je napisao/la:
Stvari za hackanje da svi budemo 'akeri

Danas je jedan uber high haker s ovih prostora otvorio temu o svom haker siteu - kaze da je isti ko gamers.ba - da mu admina damo da nas nauci sve??
Jednostavno treba napraviti neku medalju (kao što postoji "GAMERS.ba Novinar" i dodijeliti je članovima koji imaju flat.. Možda 5-6 njih .. I nek' oni budu "GAMERS.ba Uploaderi" ..

Al' vjeruj mi da niko nema toliko vremena da sve pohvata i uploaduje, zato se ja držim Googlea
archie je napisao/la:
Danas je jedan uber high haker s ovih prostora otvorio temu o svom haker siteu - kaze da je isti ko gamers.ba - da mu admina damo da nas nauci sve??
Naravno . Treba mu dati admina , jer sve zna od web dizajnu i 'akanju ...
Trebali bi nekog odrediti da to radi, ali ko zna i ima slobodnog vremena i strpljenja.
apoo je napisao/la:
Naravno . Treba mu dati admina , jer sve zna od web dizajnu i 'akanju ...
Ja bi jako zelijo na naucim da hakujem.. meni je hakovanje zivot.. ja bi volijo da hakujem fejsbuk i gugl.. i nadam se da ce me taj cojk sve to nauciti

Ovako bilo, ovako i ostalo, dok to riddler ne uzme u svoje ruke, ovako će i ostat' do daljnjeg.
archie je napisao/la:
Ja bi jako zelijo na naucim da hakujem.. meni je hakovanje zivot.. ja bi volijo da hakujem fejsbuk i gugl.. i nadam se da ce me taj cojk sve to nauciti :-[:-[:-[:-[

not funny at all.
but stupid at all ^^
4rm4n1 je napisao/la:
Jednostavno treba napraviti neku medalju (kao što postoji "GAMERS.ba Novinar";) i dodijeliti je članovima koji imaju flat.. Možda 5-6 njih .. I nek' oni budu "GAMERS.ba Uploaderi" ..

Al' vjeruj mi da niko nema toliko vremena da sve pohvata i uploaduje, zato se ja držim Googlea ;)
slazem se sa tobom u potpunosti 4rm4n1
denca je napisao/la:
not funny at all.
but stupid at all ^^
Zasto si mi povrijedio osjecaje , pokusao sam da budem smijesan, unistio si moj zivot, odo sad skociti s mosta -.-"
4rm4n1 je napisao/la:
Jednostavno treba napraviti neku medalju (kao što postoji "GAMERS.ba Novinar" i dodijeliti je članovima koji imaju flat.. Možda 5-6 njih .. I nek' oni budu "GAMERS.ba Uploaderi" ..

Al' vjeruj mi da niko nema toliko vremena da sve pohvata i uploaduje, zato se ja držim Googlea
pa nemora dnevno stavljat nove download linkove, ja bi samo dodao da se jednom mjesecno postave: najbolji demo-i, screenshots, i svaki mjesec po 2-3 MMORP free igre ili na taj fazon, da ne bi bilo "warez"

btw. ew ja se prvi javljam, imam flat, i rado bi postavljao u download sekciju

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.