Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

MSN PLUS!

122 pregleda · 10 odgovora · otvorena 13.12.2009. u 09:50

~Eh ovako,Dobro jutro gamersi.

~imam msn plus,budem na msn-u pokrenem instalacijju plusa i izade s msn-a i opet udjem u windows live messnger i udjem na svoj msn,Ali Opt isto ko da ga nisam ni instalirao

Ako mozete,pomagajte !
Mozda ti je pogresna verzija MSN plusa ? Ako ti je 2009 onda moras koristiti za 2009 :) Kad si na msnu, odi na help i about messenger , pogledaj koja ti je verzija , ukucaj u google
MSN plus for -tvoja verzija- version download,install & uzivaj :)
hIIGH je napisao/la:
Thanks Brother,my version is 8.5
Vec si 2 teme postavio a tek jutro xD

darkie je napisao/la:
Mozda ti je pogresna verzija MSN plusa ? Ako ti je 2009 onda moras koristiti za 2009 :) Kad si na msnu, odi na help i about messenger , pogledaj koja ti je verzija , ukucaj u google
MSN plus for -tvoja verzija- version download,install & uzivaj :)
I koju opciju da idem ono thank you il onu drugu ?
Trebas izaci sa messengera... Meni je bio to preblem ;) ;)
e nije moja stvar da se mjesam al vako ti imas 40 tema ja mislim postalvljenih a 20 postova tebi gba profil sluzi za dizanje tema malo i ti pisi pomagaj nemoj samo stavljat teme
Msn +, si vjerovatno skin'o da možeš raditi one zajebancije, tipa slova u boji, i neke skriptice. Ako imaš jedan od novijih msnova, dodje ti ikonica u desnom ćošku glavnog taba wml/a, klikneš na nju, otvori ti se sljdeći prozor, i samo štrikiraš sve. U mom slučaju su tu samo 2 skripte, evo ti ss pa pogledaj.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.