Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

steam problem

148 pregleda · 9 odgovora · otvorena 12.12.2009. u 22:43

E vako prije svega dobra vecer svima na g.ba sajtu.
Da se samo izvinem adminima za onu temu sa prodajom stema steam sam prodo za 260 boba..

I sada liku sam dao user pw i sve moze uci sve lijepo,ali ime jedan mali problemcic,ja sam stavio da pw sve dolazi na moj email,eh kada krenemo da promjenimo pw nece pise vertification cod,ili kada krenemo email da promjenimo pise isto vertification code.

Kako da nadjem taj cod i dje pLS POMOZITE ..

kada ti zatrazis da ti se promjeni pw od steama ili secret qustion posalje ti verification code na tvoj mail na koji je registrovan steam razumijes ?
Vertification code dolazi na mail na koji je steam trenutno registrovan
HeadZoore je napisao/la:
kada ti zatrazis da ti se promjeni pw od steama ili secret qustion posalje ti verification code na tvoj mail na koji je registrovan steam razumijes ?
otrpilike :D
GociLa je napisao/la:
otrpilike :D
pa sta otprilike -.-
jel ti dodje kod na mail :S
HeadZoore je napisao/la:
pa sta otprilike -.-
jel ti dodje kod na mail :S
stavio sam na svoj email da doje i kada dam liku da promjeni nece mu pise cod taj neki a dam mu upravo taj cod
GociLa je napisao/la:
stavio sam na svoj email da doje i kada dam liku da promjeni nece mu pise cod taj neki a dam mu upravo taj cod
taj kod se stalno mjenja kad god ti nesto zatrazis odmah dobijes novi mail sa drugacijim kodom das mu najnoviji .
HeadZoore je napisao/la:
taj kod se stalno mjenja kad god ti nesto zatrazis odmah dobijes novi mail sa drugacijim kodom das mu najnoviji .
vidi dam mu najnoviji email ali nece da me ubijes
e j**i ga ne znam :S
reci mu kad onu udje da mjenja pw ili mail nek saceka na tom prozoru dok mu ti ne kazes zadnji kod koji dobijes
ako ne moze je***i ga :P
Pa fino nek on stavi na acc svoj mail promjene da njegov mail bude glavni i da na njega sve dolazi i rjesena stvar.. a to moze preko tajnog pitanja i onda kad promjene stizat che pw njemu na mail i taj cod a ne tebi ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.