Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bug ili sta već ?

209 pregleda · 14 odgovora · otvorena 12.12.2009. u 21:17

Ovako imam problem sa notifikacijama ..
Vec 2-3 mjeseca svaki put kad udjem na gamers imam notifikaciju i kad kleknem na nju pise "Slika ne postoji" .
Sta sad to ?
Neko ti ostavio komentar na sliku , a ti je u među vremenu izbriso
Neko ti je komentarisao na sliku koju si izbrisao ili ti je admin izbrisao.
Ja mislim da je sta vec
kenaN_ je napisao/la:
Neko ti ostavio komentar na sliku , a ti je u među vremenu izbriso
Da, brisao sam slike 2-vije mozda je to stvarno..
Al me fakat nervira
SyLLenT je napisao/la:
Da, brisao sam slike 2-vije mozda je to stvarno..
Al me fakat nervira
To je 100 % , nema sta drugo biti

Što naravno ne mora značiti da si je ti izbrisao , i admini brisi slike
Za sve bugove obračajte se adminima jer mi obični smrtnici nemožemo ništa pomoć osim da spammamo po temi.

Sliku si ti izbrisao ili admin a neko u medževremenu stavio komentar.
Neko ti je komentarisao na sliku koju si izbrisao ili ti je admin izbrisao.
svi ti isto kazu pa cu i ja , neko ti ostavio komentar i izbrisao si sliku :)
ovi admini nista ne rade, ovaj bug sa slika ima 2 godine stoji niti mozes dodati ni izbrisati sliku
Imam i ja to. Neko ti napisao komentar na sliku, koju je admin obrisao, a ti taj komentar nisi vidio. Žali se mikeu.
skile je napisao/la:
Za sve bugove obračajte se adminima jer mi obični smrtnici nemožemo ništa pomoć osim da spammamo po temi.

Sliku si ti izbrisao ili admin a neko u medževremenu stavio komentar.
Briši HR/BS language u control panelu, il' se malo prisjeti pravopisa našeg jezika.

Medžuvremenu? Obračajte?

Boga mi, ljepše je vidjet' kada neko piše "šuškavim" slovima na forumu, al' je ipak ružno ako je to gramatički neispravno. Malo se prisjeti gdje ide č/ć, te dž/đ. Iz najbolje namjere ti govorim . (:

EDIT: TomY.. Ja nikome nisam rekao da je balav, nit' ću reć'. Samo mu pokušavam skrenut' pažnju da, kad' već koristi, koristi pravilno HR/BS language.

Svi griješe, niko nije savršen. I meni se desi par puta da pogriješim pa me svi kritikuju. Bmk, zna se šta sam htio reć' .
4rm4n1 je napisao/la:
Briši HR/BS language u control panelu, il' se malo prisjeti pravopisa našeg jezika.

Medžuvremenu? Obračajte?

Boga mi, ljepše je vidjet' kada neko piše "šuškavim" slovima na forumu, al' je ipak ružno ako je to gramatički neispravno. Malo se prisjeti gdje ide č/ć, te dž/đ. Iz najbolje namjere ti govorim . (:

EDIT: TomY.. Ja nikome nisam rekao da je balav, nit' ću reć'. Samo mu pokušavam skrenut' pažnju da, kad' već koristi, koristi pravilno HR/BS language.

Svi griješe, niko nije savršen. I meni se desi par puta da pogriješim pa me svi kritikuju. Bmk, zna se šta sam htio reć' .
ćao riječnik ... nije ni čudo sto imas skoro 3 k postova kad svakog citiras sto nepravilno pise pusti ih malo jos su to mala djeca ("balavci". ili ih tuzi adminu sto neznaju gramatiku ^.^...
TomY je napisao/la:
ćao riječnik ... nije ni čudo sto imas skoro 3 k postova kad svakog citiras sto nepravilno pise pusti ih malo jos su to mala djeca ("balavci". ili ih tuzi adminu sto neznaju gramatiku ^.^...
E vako JA nisam balavac i dijete, meni će za nekoliko mjeseci 18 godina, odma da ti kažem da je ovo prvi put da me netko na forumu ispravi.Svak griješi pa i ja, prvo se malo raspitaj pa onda govori za nekog da je djete i balavac.

@4rm4n1:Meni ne smeta to što si ti mene ispravio, samo malo smanji ispravljanje po forumu, jer previše ispravljaš membere.Ako već ispravljaš koristi PM/GB.
skile je napisao/la:
E vako JA nisam balavac i dijete, meni će za nekoliko mjeseci 18 godina, odma da ti kažem da je ovo prvi put da me netko na forumu ispravi.Svak griješi pa i ja, prvo se malo raspitaj pa onda govori za nekog da je djete i balavac.

@4rm4n1:Meni ne smeta to što si ti mene ispravio, samo malo smanji ispravljanje po forumu, jer previše ispravljaš membere.Ako već ispravljaš koristi PM/GB.
odraslo dijete

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.