Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PHP Problem

97 pregleda · 8 odgovora · otvorena 12.12.2009. u 19:17

Kao sto sam naveo u nazivu. Problem u phpu znaci kod logina imam problem. Pokusao na 1000 nacina rjesiti,

javi mi da imam problem

Warning:Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/whotafak/public_html/inc/config.php:1) in /home/whotafak/public_html/inc/head.php on line 60

liniju 60 provjerio i nema sta nisam pokusao, fakat vise neznam sta da radim izludi. Treba mi neki majstor phpa koji ce da mi pomogne da ovo rjesim. Placam bilo cime, zivota mi castim cim se prvi put vidimo bilo to na turniru ili u rl. Molim vas pomagajte.

Nemojte spammati i pisati PITAJ JASONA, VERTAZZARA i sl., neznam ja jesul oni horni za pomoci. Ako jesu vidit ce temu..

Unaprjed zahvaljujem .. :$
ne treba ti nikakav majstor vec google

Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/whotafak/public_html/inc/config.php:1) in /home/whotafak/public_html/inc/head.php on line 60

poslao si neki output npr echo/print prije header-a
ash je napisao/la:
ne treba ti nikakav majstor vec google

Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/whotafak/public_html/inc/config.php:1) in /home/whotafak/public_html/inc/head.php on line 60

poslao si neki output npr echo/print prije header-a
Vjerujes li mi da sam prvih 10 stranica googlea prerovio.. prerovio sve filove phpa nisam nasao nista sto ne godi.. Jel mozes pomoci mi ? :/ ako mozes onda cemo na privatno, pa da ti pogledas u kodovima jer meni su zivci na izmaku .
de kopiraj liniju 60 da vidim
UnDeRgRoUnD_cs_ je napisao/la:
de kopiraj liniju 60 da vidim
header("Location: index.php";);
korel je napisao/la:
header("Location: index.php";
Haj probaj vako

header("Location: /index.php";

ako ne mogne add me eto ti na pm msn pa da mi sendas cijeli file
korel je napisao/la:
jos uvjek trebam pomoc.. :/
negdje prije headera si napravio output potrazi gdje
Spremi kao UTF-8 BEZ BOM Kodiranja

Ovo bi mogao uciniti u svakom boljem tekstualnom programu.

Po zadanome, BOM Stvara znak na prvoj liniji datoteke. Zato $_SESSION nece imati ucinka.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.