Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GTA 4 problem

76 pregleda · 7 odgovora · otvorena 12.12.2009. u 13:57

Raja ovako , imam jedan veliki problem , konfiguracija mi je sasvim dobra , komp sam kupio prije ne manje nego 3 sedmice , instaliram gta 4 i stopa mi , stavim na jednu od najmanjih rezolucija 1024 .. ponovo stopa .. pa stvarno neznam u cemu je problem , moja konfiguracija kompa : procesor : core 2 quad , 4 gige rama , graficka 9500 GT 1 GB , .. i ponovo stopa pokusam reinstall igricu , trazio crackove , patcheve sve zivo i ponovo stopa :( , molim vas pomozite sto prije ako znate kakvo rijesenje , sve u cemu mislite da je problem napisite mi molim vas .. hvala unaprijed puno ;)
probaj install nove drivere za graficku
skeniraj comp (da nije virus usao)

http://gamers.ba/forum/20/70359/-tut-gta-iv-na-xp-sp2/
Eee brate skidao sam i j apatcheve isto mi je jak komp,ali to nije do tebe do igrice je i sam znas da svi imaju problema sa tim sranjem,zato ti preporucujem okani se ti te igre ,ko' sto sam i ja
MOKEone je napisao/la:
ugasi vsync i onda nece stopat :P
vsync je za fps bar ja tako mislim ako to iskljuci to cemu samo povecat fps al njemu stopa to znaci da nije do toga :$
touchend je napisao/la:
vsync je za fps bar ja tako mislim ako to iskljuci to cemu samo povecat fps al njemu stopa to znaci da nije do toga :$
oprosti sto te citiram al meni je tako bilo kad sam igro gta 4 i bilo koju igru kad mi je vsynk ukljucen onda stopa cim ugasim ne stopa :P
ee ljudi ja sam install GTA 4 kreko sam ga i sada nezz kako pokrenuti igricu idem Social klub idem skip login i onda play i opet neku aktivaciju trazi znatel u cemu je problem ako je do kreka imateli vi neki link da se moze skinuti ispravan :*

Hvala unaprijed

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.