Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Izbor slusalica ?

164 pregleda · 15 odgovora · otvorena 11.12.2009. u 01:58

Naime, vrlo brzo ce moj rodjendan pa sam eto odlucio da se nagradim novim slusalicama eh pa sad se dvoumim izmedju Steelseries Siberia Full Size white USB 7.1 ili Steelseries Neckband ? Naravno shvatate da uz Siberie dolazi i Sound Card dok uz ove to ne dolazi al eto, nebi skodio koji savjet ?
ej moj druze...gdje ovaj svijet ide...jos sam sebi moras kupovati rodjendanski poklon...ccc...
tema:Steelseries Siberia Full Size white USB 7.1 u svakom slucaju....slusalice otkidaju...samo ne znam da li je to bas 7.1 ili je 5.1 samo sto oponasa 7.1n :)))) ali...i dalje stoji :))
_MorgaN_ je napisao/la:
ej moj druze...gdje ovaj svijet ide...jos sam sebi moras kupovati rodjendanski poklon...ccc...
tema:Steelseries Siberia Full Size white USB 7.1 u svakom slucaju....slusalice otkidaju...samo ne znam da li je to bas 7.1 ili je 5.1 samo sto oponasa 7.1n ))) ali...i dalje stoji )
a jbg sta ces... kad vec nece niko onda moram ja
Oko SteelSeries-a se ne treba dvoumiti. Vjeruj mi. Jedne od najjacih slusa. Ja imam NeckBand sa zvucnom. Mogu ti reci da slusalice razvaljuju....
Koristim steelseries full head size 7.1 i vjeruj vrh. blago preporucujem.
Ednet 16 KM u Mercatoru.Ostatak para popij i nadji sta da guzis jbt siberia i ostala sranja sto ces stavljat ovdje u galeriji da svi govore imam i ja ili joj jesu dobre 9-)9-)
aYo je napisao/la:
Ednet 16 KM u Mercatoru.Ostatak para popij i nadji sta da guzis jbt siberia i ostala sranja sto ces stavljat ovdje u galeriji da svi govore imam i ja ili joj jesu dobre 9-)9-)
jedan pametan ;)
aYo je napisao/la:
u nekom smislu pametan post... popij nadji sta zguzi ?

Izadji brate malo sa drustvom po gradu tamo vamo .. ili kuci napravi neki mini dernek a ne davati za slusalice 140 150 km koliko je to vec...

ne razumijem ta ulaganja u opremu kad vas 90 posto ne ode ni na turnir ni nist. (niti vam kakve koristi od njih kad se ne znate sluziti njima),,, tak da ne razumijem point ?

stavi sliku u galeriju sluse i to je to... bolje idi sebi nesto kupi obuci se kako treba i slikaj se i stavi pic u galeriju ane ko klosar sa slusalicama na glavi da hodash,,,

zz

gl in life.. if u have one...

Post dobio aplauz od wcKd

Plantronics dsp500
najbolje slusalice za counter-strike ikada napravljenje
igrao sam na svim slusalicama ( jacim )
kao sto su baraccuda itd ni sa jednim nisam bio zadovoljan kao sa plantronicsom dsp500 jeste star proizvod al je najzahvalnij i najjbolji model slusalica za counter-strike
Mislim da ti nije pametno toliko ulagati u slusalice, sem ako se ne bavis mixanjem muzike mada je i to previse , jer ima jako jeftinih a jako kvalitetnih slusalica. Ako je jedini razlok sto ih kupujes Counter onda batali to. Pocasti sebe s necim pametnim slusalice ko slusalice. Dojde ti neko sutra u posjetu nagazi na kabal povuce i odose ^^. Ja bi se ubio :D....

Tako da milim da je to waste of time and money. Ko sto kaze kolega inzad mog posta nadi sebi sta pametno :D

Sve u svemu i da ih kupis neces se razocarati ali po meni ja bi nes drugo uzeo.
aYo je napisao/la:
Ednet 16 KM u Mercatoru.Ostatak para popij i nadji sta da guzis jbt siberia i ostala sranja sto ces stavljat ovdje u galeriji da svi govore imam i ja ili joj jesu dobre 8-)8-)
ja cu svakako aBd izaci, imacu para i za izlazak, i za slushe...
Imeni ce sad rodjendan uskoro uzecu sebi neke sluse 30KM
a ostalo graficku novu
KajotY je napisao/la:
Imeni ce sad rodjendan uskoro uzecu sebi neke sluse 30KM
a ostalo graficku novu :D
takoder +1 :D
Ako imas odakle, uzmi si sennheisera =]
Imao sam prilike probati Siberie nedavno, onako, solidne bar za muziku, a meni su apsolutno sve moguce sluse dovoljno dobre za igre . . pogotov cs . .
Upravo cekam da mi stigne sennheiser ..

I dobices one bobe za rodjendan, uvijek zaboravim . .
Ja licno koristim Siberia Red, prejako me sluze, zvuk znaci vrh, ali ako hoces sminka, spawn ovo ono, neckband ftw, ima ih Aza, nista manje bolje od siberia
sennheiser rulez

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.