Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Pomoc oko plazme

154 pregleda · 10 odgovora · otvorena 10.12.2009. u 20:03

Eh vako odem ti ja danas i kupim plazmu LG 42PQ2000
nista pretjerano ae nije to vazno.znam da neki od vas imaju plazme pa me zanima kako ono da nastimam da vise kanala gledam ono da se podjeli ekran i morel to ja mislim da more ae sad da vas cujem i jos sta korisno.
dobio si uz tv instruction manual - uzivaj !

@ eo gledo sam po gugletu ,nisam nigdje pronasao da ima tu opciju, vidi na daljinskom ako imas kakvih tipki pritisni vidi za sta su...
Isto imam LG neki , neznam tacno koji model , nemam mogucnost djeljenja ekrana..
Ja imam plazmu od 37" ( Samsung , nez koji model ) nemoze da dijeli tv , znaci da gledas 2 ili vise programa od jednom , mozda s vise incha mozda bi moglo , al eto , kod mene 37 i nemoze !
PiP=Picture in Picture , ako ima gledaj na daljenskom upravljacu , ali tesko da taj model ima tu opciju Kod mene 4 slike mogu
nemos 2 kanala gledat .Jer sigurno imas analognu ili digitalnu kablvocsku .Imam ja plazmu grounding mogu gledat npr ako sam prikopco pc ili dvd .
Vidiš ti na šta je svijet spao. Fino uz svaki TV pa tako i plazmu dođe priručnik sa uputama, a on digao temu (hvali se da ima plazmu) u kojoj traži te iste upute.
To ti je kao da nas pitaš kako se množe dva razlomka a imaš sve objašnjeno u knjizi!
brate nehvalim se bgm ne smijes teme dici jbt pito sam ako ko zna a drugo to sto nmg nidje to naci
numma_cs je napisao/la:
brate nehvalim se bgm ne smijes teme dici jbt pito sam ako ko zna a drugo to sto nmg nidje to naci
Nemozes naci jer ta plazma nema tu funkciju..
Rya je napisao/la:
Nemozes naci jer ta plazma nema tu funkciju.. ;)
e hvala na odg da se ni ne muchim

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.