Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

g.ba nije bug al et

284 pregleda · 17 odgovora · otvorena 09.12.2009. u 15:30

Evo nije bug al e't

Kada napisem post i idem edit post pokaze s desne strane ovo koda postavljam temu ...

Vrste:
- Izaberite Diskusija ako je neka standardna tema o kojoj zelite da diskutujete na forumu sa ostalim korisnicima.
- Izaberite Pitanje / Problem ako imate neki problem vezan za temu te zelite da vam neko pomogne. U ovom slucaju, morate ponuditi kolicinu bodova za pomoc i morate nagraditi aplauzom osobu koja vam pomogne.
- Izaberite Link ako zelite da pokazete neki zanimljiv link. Vas ce link biti ocjenjivan od 0/10.
- Izaberite Anketa ako zelite da u vasu temu ubacite anketu da korisnici imaju mogucnost da glasaju.

Pravila foruma:
1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se.
2. Dobro je da uopšte čitaš drugo pravilo, zadivljeni smo.
3. U slučaju da te prenese pa počneš kršiti slijedeća pravila, bilo to u vidu pretjeranih smajlija, pretjeranim formatiranjem teksta, reklamiranjem sajtova bez dozvole vlasnika stranice, postanjem warez i adult sadržaja, bilo kakvim -izmima, vjeruj nam, pokajati ćeš se.
4. Pročitaj treće pravilo, ako je dugo nema potrebe da ga preskačeš.
5. Ako ipak nisi pročit'o treće pravilo, velika je šansa da ćeš uskoro saznati kako izgleda GAMERS.ba 'banovan si' stranica.
6. GAMERS.ba od 'hackera' brani Chuck Norris, ne testiraj svoje script kiddie fazone.
to nije bug to je jednostavno pravila
So what? Ovo su pravila foruma !?
RzA je napisao/la:
to nije bug to je jednostavno pravila
kada editujem post pise vrste lol -.- " skontaj malo to samo treba pisat kada zapocinjes temu
pa sta ako je to tako,pravila...
btw. jel to ti nesto smeta,ako ne zasto otvaras bezveznu temu?!?
Pa skontaj malo jebote i ti za sve trebas sto ima an forumu da pitas zasto to ima
UnDeRgRoUnD_cs_ je napisao/la:
kada editujem post pise vrste lol -.- " skontaj malo to samo treba pisat kada zapocinjes temu
idi pravi svoje wannabe siteove i izigravaj webmastera, ostavi se gamersa mi smo preslabi za tvoje php i mysql znanje

fuck off

i btw, jesi skont'o kako se saznaje broj unique posjeta stranici?
Ja tek sad i vidio

Trebalo bi samo pravila da stoje ,a ne ove "vrste".
Ma haj ko da to nekom smeta
dakac je napisao/la:
Ja tek sad i vidio

Trebalo bi samo pravila da stoje ,a ne ove "vrste".
Ma haj ko da to nekom smeta
da ... tako je ne trebaju se vidit vrste na to sam mislio
UnDeRgRoUnD_cs_ je napisao/la:
da ... tako je ne trebaju se vidit vrste na to sam mislio
Pa šta jbt ? Bug, pa bug ni prvi ni zadnji ! Btw, sto otvaras temu ? :\ Naziv teme "nije bug al et" - pa što onda otvaraš ?
Hvala ti sto si ovo podjelio s nama , sada mozemo mirno spavati...
Ovo su pravila al' kad otvaras temu , a ne kad editujes post ?Underground lijepo sto si zapazio
Vi iznad svi , malo rec' glupi , odma stali na stranu gejmersa=bugza , nebil' koji admin aplauz dao
Bez citiranja pls ,bit cu afk tako da necu moc' odg , pa - pa
Jebote ja mislio da se ne može logovati na stranicu ili postati nešto na forum, a on dižetemu zato što pored polja za pisanje posta piše nešto što prije nije pisalo.
pih
reLoaded je napisao/la:
Jebote ja mislio da se ne može logovati na stranicu ili postati nešto na forum, a on dižetemu zato što pored polja za pisanje posta piše nešto što prije nije pisalo.
pih
Dječija posla..
4rm4n1 je napisao/la:
Dječija posla..
Sanjam je majko skoro svake noći, kola je tu u srcu mom!

Pozdravi Faruka od mene
reLoaded je napisao/la:
pih
al treba se ispraviti jbg ne valja viditi a vi nesta serete
Joj pa kakve to veze ima.Znam da ima 1337 bugova(ako se ovaj tvoj takozvani "bug" moze tako nazvati ) ali ovaj je manje bitan.Bolje da se ispravi onaj bug sa add-ovanjem prijatelja.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.