Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ADSL acc (admini)

256 pregleda · 8 odgovora · otvorena 09.12.2009. u 15:21

http://www.gamers.ba/forum/7/88881/adsl-acc/

Molio bi admina koji je bacio u kantu ovu temu, da mi objasni zašto je to uradio...
mislim jako sam očajan ovim problemom, a on je baca nakon 10 min, od kako sam je otvorio...
Ima odgovora dobrih, i sve je to OK, ali mislim da bi bilo dobro da vidim savjete i od drugih ljudi, kao i mogući način da se riješi moj problem...hvala
vidi jednu stvar
na tvoj adsl acc - mozes se samo ti konektovati i koristit acc...
postoji mogucnost da ti neko zna pw od usera i da ti koristi pomalo a da ti ne kontas , takodje ako si ti na svom useru nemoze ti niko drugi uci na tvoj racun i koristit znaci , do tebe je mjenjaj pw i neces imat vise problema poz .
samo ides na bol chat i tolko trosi znas li ti uopste kolko trose chatovi ?

instaliraj anti virus ili imas neki virus na kompu ...
UnDeRgRoUnD_cs_ je napisao/la:
samo ides na bol chat i tolko trosi znas li ti uopste kolko trose chatovi ?

instaliraj anti virus ili imas neki virus na kompu ...
nerazumijem kakav bol chat
BOL mislio sam na bug on line http://www.bug.hr/
na njihovom forumu sam tamo, a forumu ne troše mnogo, mislim i prije sam bio na takvim stranicama, i sve je bilo u razumnoj potrošnji...
ma kakv crni pw kakav hack ja trosim skidam imam 6mbits protok konekcije hs 25 gb dowload neskinem 15 sa svime programima itd .. youtube po cjelu noc znam nekada da gledam
nidje veze posta krade ...
Skini program NetLimiter 2 i pomocu njega možeš pratit koliko skidaš i kada. Ukoliko ti se ne poklapa izvještaj sa onim od provajdera, žali se njima.
gaY je napisao/la:
Skini program NetLimiter 2 i pomocu njega možeš pratit koliko skidaš i kada. Ukoliko ti se ne poklapa izvještaj sa onim od provajdera, žali se njima.
Evo skino sam program, ovaj free verziju, pa ću baš provjerit jedno 2-3 dana ovo, ako se nebude poklapalo, je** im sve, hvala na programu...
Ako ti je europronet konekcija, mozda ja stvaram te probleme

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.