Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PES 2010 Become A Legend Editor(na japanskom)

219 pregleda · 13 odgovora · otvorena 09.12.2009. u 00:42

Izasao je BAL editor za Become Legend na japanskom jeziku.Najbolje od svega sto sada mozete da editujete sve UKLJUCUJUCI GODINE IGRACA!

DOWNLOAD LINK : http://hotfile.com/dl/16033035/341cf12/BAL_editor_by_EPT-TEam_www.pespatchs.com_.rar.html

Posto jos uvjek nema prevoda ovog editora, evo neceg sto bi moglo da bude od koristi:

Nije dobro kad su sve ocjene na max, a ova djeca će to staviti i pucat sa pola centra i davat golove.
Furka je kad igraš na ? raspoloženje i kakve dobiješ, a ocjene rejtove kakve su na random nek tako stoje.
Amir je napisao/la:
Nije dobro kad su sve ocjene na max, a ova djeca će to staviti i pucat sa pola centra i davat golove.
Furka je kad igraš na ? raspoloženje i kakve dobiješ, a ocjene rejtove kakve su na random nek tako stoje.
Ne moraju stavit na max,nek stave onoliko kolko im treba za prve postave,da nerade stalno treninge.
Ovo je jedan nacin varanja.. Jednom cheater, uvijek cheater  

DIE BIATCH!!!!
KillaOR je napisao/la:
Ovo je jedan nacin varanja.. Jednom cheater, uvijek cheater :D :D

DIE BIATCH!!!!
Cheat cisti,isto kao sto postoje i skripte da vam svaki sut bude gol,isto postoje i ovakve gluposti koje ubijaju draz igre i "patnje" da dodjes u prvu postavu..Al' et'..uvijek ce postojati retardi koji ne razumiju cari ove prelijepe igre :):)
Ma pes09 je isufuro become a legend.Kad se sjetim koliku sam patnju dao da one sve trofeje osvojim, 34 godine imo.Sada samo Master league pwna! 
Kad je to izaslo, s ovim nadaleko kasnis, al haj ^^...

Ugl, stavio liku sve ocjene bolje za neki rpocenat, nego sto su bile na pocetku, i zabavljam se, uzivam u igri polako, poneki trofej se skupi i et . .
imam par stvar na 90
rulF je napisao/la:
Kad je to izaslo, s ovim nadaleko kasnis, al haj ^^...

Ugl, stavio liku sve ocjene bolje za neki rpocenat, nego sto su bile na pocetku, i zabavljam se, uzivam u igri polako, poneki trofej se skupi i et . .
imam par stvar na 90
Ovaj program je izasao tek juce,samo je problem sto je na japanskom !

Ja ne koristim ovo.

Kod mene sezona 2016/2017 

Igram za Atletico Madrid 
soul_eclipse je napisao/la:
Ovaj program je izasao tek juce,samo je problem sto je na japanskom !

Ja ne koristim ovo.

Kod mene sezona 2016/2017 

Igram za Atletico Madrid 
Program sam imao prije mjesec dana -,-
j**o to, cuj ocjene dirat. Bar meni to nije zanimljivo napucas ocjene niko ti ništa ne može...
FosiL_ je napisao/la:
j**o to, cuj ocjene dirat. Bar meni to nije zanimljivo napucas ocjene niko ti ništa ne može...
Ja sam to korsitio kad sam samo ime mjenjao.Ocjene nisam dirao....
Ja se izvinjavam što kasnim nekih 6 mjeseci, ali zanima me da li se na ovom editoru može namjestiti da igrač bude Bosanac,pošto još uvijek nisam uspio da pronađem? Mislim da je neka greška :S
Mi moze neko rec dal postoji taj isti program samo za PES 2009..I ako postoji dal mi moze link dat!!
Hvala!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.