e pa kume tu si se duboko zajebo ... vratiti server za 4 dana ..
zasto?? mozda zato jer je slucajno nekom seljoberu iz amerike palo na pamet da im uleti u database .. ubaci virus i corrupta je u cilju da svi izgube gear da se potopi server ... stewart , hersheys i ostali su perfektno odradili posao jesu daali malo vote poena al su uradili sve sto su mogli da zaustav .. a sad se taj neki seronja opet pojavio ili neko drugi u uso blackswannu u komp preko maila .. hacko mu accbase dio pod database kojem pass nije trebao sa njegovog kompa .. onda ko je usao u om trenutku izgubio je chara i onda su vratili server da vrate i charactere .. sta bi vi
da igrate besplatno
da imate sve
da nema bugova
da je ko blizz ukratko
i + da ima malo lagga , da se nikad ovako nista ne desi
pa jbg jarane nije ORIĐINAL
Uzmi i igraj ... meni je zao sto mi nisu pobrisali sve ... krhno bi boga jedno 50 puta ... porazbijo pola stvari po kuci .. onda uzeo casu vode i kocku secera sjeo i ispocetka .. to je draz igre .. da se levelujes i nabavljas gear .. a ne ko ja .. nabavio sve preko raspusta sa rajom .. nas 4 sa full donor shamanom
jos mi pale... i ujutro u 5 se dignemo .. ocistimo naxx , i sve ostalo do 12 .. onda odemo vani .. dodjemo oko 10 navece kuci i opet naxx .. to dok je bio 12 -18 sati save... i stalno tako .. zakuco u 20 dana 5 charova na 80 full gear... i onda samo duel.. pa prestalo bit zanimljivo .. pogotovo sa palom .. niko mi nis nije mogo .. udario sam jackiechana sa svojim palom 9k Holy shock.. lik ono WTF?
prejak je neverendless ne leavajte popravice se ovo sigurno