Odigrao sam single misiju u Modern Warfare 2 i dosao kao do kraja-prikazana je odjavna spica, medjutim meni i dalje pise da sam odigrao samo 50 procenata single playera. O cemu se tu radi
Diskusija
gde je kraj single moda Modern Warfare 2
154 pregleda · 14 odgovora · otvorena 08.12.2009. u 13:10
mozda moras prec i arcade mode?
Kod mene isto bilo tako samo 87 posto...
Special ops?
uzmi cheat engine i idi samo edit 50% na 100% i to je to
@offtopic
Čuo sam da su čiteri na PS3 sebi nabili po nekoliko hiljada sati igranja MW2 samo da bi bili prvi na ljestvici, da bi ispali face, proguglajte vidjećete ljesvice
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=228963
Čuo sam da su čiteri na PS3 sebi nabili po nekoliko hiljada sati igranja MW2 samo da bi bili prvi na ljestvici, da bi ispali face, proguglajte vidjećete ljesvice
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=228963
alfabet je napisao/la:
uzmi cheat engine i idi samo edit 50% na 100% i to je to
pa sta te boli ku**c ti si igru odigro do kraja , neces se valjda hvalit da si preso 100 % :S
kakvih danas ljudi ima boze sacuvaj :S
kakvih danas ljudi ima boze sacuvaj :S
Vjerovatno ima side-mission dosta. To su sporedne misije. Ti si se koncetrisao samo na sustinu igre, a to je osnovna prica. Zato neki ljudi prekucavaju igru dva, tri, cetiri puta...jer neke igrice nose razna iznenađenja... npr. Prince Of Persia...prekucam je jednom...drugi put je prekucavam...kao da igre nisam nikada igrao.
To ti je Easter Egg
To ti je Easter Egg
mora na svim tezinama da zavrsis campaign da bi ti bilo 100%
koji ce ti q to ,ne mora niko ni znat da si prekucao ,radis to za sebe
ah joj pa nisi pokupio sve one kompjutere u igri,one laptope kontas,isto tak ima i u COD 4
@Chulle - igra je čistokrvni linearni FPS iz prvog lica. Nije je***i RPG kakve side misije?
Razlog zbog kojeg igru nisi 100% prešao valjda leži u težini igre, možda spec-ops modu, pa čak i onim glupostima poput laptopa koji se spawnaju na mapama ^^
Razlog zbog kojeg igru nisi 100% prešao valjda leži u težini igre, možda spec-ops modu, pa čak i onim glupostima poput laptopa koji se spawnaju na mapama ^^
daj ba sta lupate moras sav intel pokupit (mali zeleni racunari) na svakom lvl u i zavrsit na veteran da bi bilo complet
*edit zavrsio si ti igru ne sikiraj se za to nisi nista promasio BTW jesi na airodromu ubijao one civile ?
*edit zavrsio si ti igru ne sikiraj se za to nisi nista promasio BTW jesi na airodromu ubijao one civile ?

sfdsdsdffsdfsdsdfsdfsdfsdffsdsdfsdfsdfsdfsdfsdfsdf
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.