Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GT Air 2009 BMX

172 pregleda · 11 odgovora · otvorena 06.12.2009. u 23:44

Zdravo!...Zanima me da li neko ima ovaj bajk i gdje ga je kupio..Moderatorima i Administratorima se ispricavam na ovoj temi,al fkt mi treba :D... TNX!
imas ga u ciklo centru po meni BMX je zivo sr****nje jedino ako ces ici na skakaonice a ako nejdes bolje ga nemoj kupovat kupi si neki dobar MTB kupio sam si mtb predobar dao sam i dosta para ali sam prezadovoljan! :D:D:D:D:D:D:D
delwa5 je napisao/la:
imas ga u ciklo centru po meni BMX je zivo sr****nje jedino ako ces ici na skakaonice a ako nejdes bolje ga nemoj kupovat kupi si neki dobar MTB kupio sam si mtb predobar dao sam i dosta para ali sam prezadovoljan! :D:D:D:D:D:D:D
a neam pojma gledao sam na ciklocentar.ba,svi su dostupni samo on nije :S....ma burazeru nalozio sam se na one fazone xD haha..trenutno imam MTB KHS i zadovoljan sam sa njim :D..aa jbg volio bih da okusam i bmx-a i ovaj mi se dopadne ..hvala nesto si rekao jbg xD
nema ti ovoga u nas prijatelju moj , potrazi za nekih 5 godina
Prodajem ti ja BMX dobio prije 2mj. iz Njemačke

Cijena : 300KM

http://www.ciklocentar.com/forum/index.php?topic=2837.0

Et pa vidi slike
Stranica ciklocentra je samo tako poebana.. tako da nemoj vjerovati u nju

nazovi i pitaj ima li na stanju.. na stranici nisu tacni podaci
dam1r je napisao/la:
Stranica ciklocentra je samo tako poebana.. tako da nemoj vjerovati u nju

nazovi i pitaj ima li na stanju.. na stranici nisu tacni podaci
brate nemoj pametovat kad ne znas.

Dosla su bicikla prije 2mj. Sa stranice svaki bicikl ima ili na ilidji ili na chwili tako da molim te ne govoris nepotrebne informacije.

A Bmx imaju i na chwili i na ilidji ..

LavRadeon je napisao/la:
Prodajem ti ja BMX dobio prije 2mj. iz Njemačke

Cijena : 300KM

http://www.ciklocentar.com/forum/index.php?topic=2837.0

Et pa vidi slike
Jest on odlican,ali meni se svidja GT Air 2009 jbg :P :S
eCk0 je napisao/la:
Jest on odlican,ali meni se svidja GT Air 2009 jbg :S
jbg
LavRadeon je napisao/la:
brate nemoj pametovat kad ne znas.

Dosla su bicikla prije 2mj. Sa stranice svaki bicikl ima ili na ilidji ili na chwili tako da molim te ne govoris nepotrebne informacije.

A Bmx imaju i na chwili i na ilidji ..

Zvao 5 puta, i svaki put su mi rekli da PODATCI NA STRANICI NISU TACNI (DOSTUPNOST) TE DA TREBA NAZVATI I PITATI..

logicno zar ne?

edit:
ma uredu to, ali kazem da ne aktualiziraju sadrzaj na stranici.. tako da bi znao da li je dostupno nesto ili ne, moras nazvati
dam1r je napisao/la:
Zvao 5 puta, i svaki put su mi rekli da PODATCI NA STRANICI NISU TACNI (DOSTUPNOST) TE DA TREBA NAZVATI I PITATI..

logicno zar ne?

edit:
ma uredu to, ali kazem da ne aktualiziraju sadrzaj na stranici.. tako da bi znao da li je dostupno nesto ili ne, moras nazvati
Bilo ali su dosli bikeovi eno radnja puna sad ja iso kupio Chucker .. ncncn

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.