Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

SAVET kako da napunite server

270 pregleda · 12 odgovora · otvorena 06.12.2009. u 21:21

Evo bilo mi dosadno pa oni koji budu citali itekako ce im pomoci:)

Prvi mesec uzmes server(KGB) od 18 slotova i svaki sledeci mesec povecavas za 2 slota (18-20-22..).Ukoliko imas para viska uzmi redirekt ,trazi sto jeftiniji a da je server koliko toliko pun.Admini treba da su iskusni i da sto vise budu u SPEC da prate igrace!U pocetku stavljati mape koje se dobiju uz CS jer igrace smara da skidaju mapu!Neubacivati suvisne pluginove(iako bi bilo pozeljno da server nema uopste neke pluginove posebne).Ukoliko zelite da imate sto vise aktivnih igraca odes na GT i pogledas ko je aktivan na serveru i njemu dodelis Admina ili Slot ili kazes nekom da dovede igrace na server kad dovede stavis mu admina na par dana i skines posle(uradio si to i to i zbog toga ti je skinut admin).Server nemoj ni pomisliti da reklamiras po drugim serverima jer tako kvaris ugled servera!Zamoliti par onih koje poznajes preko MSN-a da stave na personal IP tvog servera!

Mislim da ce biti nekom od koristi :)
A "savet" tebi:

Skoči sa mosta.
Jako tesko da neko sam skonta :/
4rm4n1 je napisao/la:
A "savet" tebi:

Skoči sa mosta.
haha
- U vezi slotova se slazem, al u vezi ostalog ne. Eh vidi ovako u pocetku ako vec hoces da otvoris server uzmi odma redirekciju. Polako dovodi igrace, samo treba biti strpljiv. Nadji sto bolji hosting, sto je u ovom slucaju na Balkanu KGB.

- Admine daji sto starijim igracima, i nemoj govoriti "dovedite raje i dobijas admina", vjeruj mi onda ce ti server bit pretrpan 'botovima'. Nije bitan kvantitet, bitan je KVALITET
4rm4n1 je napisao/la:
A "savet" tebi:

Skoči sa mosta.
evo ovako imao sam i ja svoj server i sada kad gledam i malo bolje razmislim zali boze sto sam dao pare za to i nakon dva dana ja ga prodao drugu moj savjet je ne kupujte servere igrajte na onim postojecima!!!! po meni je to cisto bacanje novaca............
choseN je napisao/la:
- U vezi slotova se slazem, al u vezi ostalog ne. Eh vidi ovako u pocetku ako vec hoces da otvoris server uzmi odma redirekciju. Polako dovodi igrace, samo treba biti strpljiv. Nadji sto bolji hosting, sto je u ovom slucaju na Balkanu KGB.

- Admine daji sto starijim igracima, i nemoj govoriti "dovedite raje i dobijas admina", vjeruj mi onda ce ti server bit pretrpan 'botovima'. Nije bitan kvantitet, bitan je KVALITET
slazem se sa ova 2 prijedloga al malo manje sa 1
WoLf sine ubi se.Gledaj roBOTE sta si napisao

Citat :

Server nemoj ni pomisliti da reklamiras po drugim serverima jer tako kvaris ugled servera!Zamoliti par onih koje poznajes preko MSN-a da stave na personal IP tvog servera!

Sad da ti psujem nije ok , samo dzaba oces da ispadnes pametan , a ustvari se prosipas ko litre i litre mlijeka.Govoris nemojte reklamirat , a ulazio si prije na 23525 servera i reklamirao.Mislis da neznam tvoj rl nick nope ?
Danas, 3098509385093583 servera, i par igrača, od čega je opet samo dio noncheaters.
das 25 e i uzmes redirect ko covjek !
I nezajebavas se sa admini slotovima i slicnim!

Cossacs je napisao/la:
WoLf sine ubi se.Gledaj roBOTE sta si napisao

Citat :

Server nemoj ni pomisliti da reklamiras po drugim serverima jer tako kvaris ugled servera!Zamoliti par onih koje poznajes preko MSN-a da stave na personal IP tvog servera!

Sad da ti psujem nije ok , samo dzaba oces da ispadnes pametan , a ustvari se prosipas ko litre i litre mlijeka.Govoris nemojte reklamirat , a ulazio si prije na 23525 servera i reklamirao.Mislis da neznam tvoj rl nick nope ?
Jesam rekao da nisam reklamirao ?

Kad sam uzeo server pre pola godine sam reklamirao...
Ali vise ne i kad skontam koliko sma truda ulozio da reklamiram a nisam nista postigao dok nisam poceo da uzimam redirekcije tako da ipak se opustis :)...

Ja sad kad sam video dajem savet a svi su manje vise reklamirali tog neces naci kad je uzeo server da nije nigde reklamirao :)

Toliko od mene
Najlakse napuniti CS server ti je pocet kao ti KGB vam tam odmah 24 slota i dadnesh svima admine koji su iz stasneta

za 2 dana ce ti server bit pun, i tako u nedogled

I kasnije nikakvih plugina sem /hp netreba vishe nikome nista, samo normalan server za pucanje
Redirekcija sa HS-Hkb konekcije 10 KM kredita (066 il ti ga m-tel) mjesečno),a sa drugih konekcija 20 KM kredita takođe m-tel.To su ti mjesečna plačanja,garancija provjerena.Broj posjeta sa HS-Hkb konekcije ti je u prosjeku oko 500-700 igrača u toku dana.Sve ostalo na pm ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.