Ovako uzmem premmy evo ima 10 min....dadne mi DRAKE bodove(25) sto znachi da bih sad trebao imat 45 bodova,ali ja imam samo 25 sto mi je drake dao :s znachi fali mi 20 bodova koje sam kupio , moze li mi se to nadoknadit da nisam opremmy bezze uzimao..
Diskusija
U kanti
Premmy BUG
161 pregled · 17 odgovora · otvorena 06.12.2009. u 16:18
g.ba uzeo 10 bodova od teme
drake ti je dao 15 boba, a ti si vjerovatno popusio samar negdje pa ti fali jos 10
15+20=35-samar=25
15+20=35-samar=25
kdx_ je napisao/la:
g.ba uzeo 10 bodova od teme
Ti premium uzo radi bodova HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
I koji qrac odma dizes temu imas riddla pa njemu u gb se upisi sa tim pitanjem...
90 si godiste a tako si debilan i debilske postove pises sad sam oplako sta sam procito od tebe...
I koji qrac odma dizes temu imas riddla pa njemu u gb se upisi sa tim pitanjem...
90 si godiste a tako si debilan i debilske postove pises sad sam oplako sta sam procito od tebe...
_StoRm je napisao/la:
drake ti je dao 15 boba, a ti si vjerovatno popusio samar negdje pa ti fali jos 10
15+20=35-samar=25
15+20=35-samar=25
I mamu biste prodali za bodove.
10 poena ti treba da postavis pitanje + 15 nagrada + 20 premium je 35 pogledaj da nisi samar dobio 
Da nepostavljam temu drugu hoceli ko premium za 60 boba

Da nepostavljam temu drugu hoceli ko premium za 60 boba
wayern je napisao/la:
Ti premium uzo radi bodova HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
kdx_ je napisao/la:
nije samar , nego gba uzima 10 bodova

Dao mu drake (25) pikamo kao 15 + 20 od premiuma je 35 a on ima 25 ? kuzis ?

kdx_ je napisao/la:
Imao je 0 boba.
Dobio je:
(25-10)+20-10=?
Cinjenica je da gamers uzima 10 bodova to nam je prvi dio zadatka, drugi je premium i treci je pretpostavka da je dobio samar.
kdx_ je napisao/la:
Vjerojatno šamar dobio.
Samar nisam dobio ,znam da sam trebao imat 35 bodova jer mi je trebalo,i od draketa sam dobio 25(thx) dok sam imao jos 10...znachi da mora bit 35 100000% a ne 25
hoces mi prodati kompjuter za 200 boba ?
mirzaMU je napisao/la:
hoces mi prodati kompjuter za 200 boba ?
_StoRm je napisao/la:
Pojma nemas idiote.
Imao je 0 boba.
Dobio je:
(25-10)+20-10=?
Cinjenica je da gamers uzima 10 bodova to nam je prvi dio zadatka, drugi je premium i treci je pretpostavka da je dobio samar.
Imao je 0 boba.
Dobio je:
(25-10)+20-10=?
f4nt0mxdc0 je napisao/la:
Je**i te bola bodovi,treba mi samo ovih 35 koje bi trebalo da imam...je**i te bodovi pisljivi -.-
mirzaMU je napisao/la:
hhahahaha, daj bolan ne glupiraj se, pa sam si napisao da si premium kupio zbog 20 bodova. Sad dizes uzbunu sto ti fale bodovi, ne smaraj, boli nas ***** za tvoje bodove. Obrati se riddle-u ili nekom drugom !
over and out,
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.