Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Logo

178 pregleda · 12 odgovora · otvorena 06.12.2009. u 15:48

Znaci treba mi logo za klan

Tekst : Noxicus-cs.info

Najboljem premium (;
ko ti je dao ovlasti da ti se klan zove noxicus?
skala je napisao/la:
ko ti je dao ovlasti da ti se klan zove noxicus?
Zst cemu ovlast ?

@ Mah kao da oni ot zanju da postoji i ja sam klan sebi izmislio nx vidio na motoru od auta i stavio a nisam imao pojma da postoji taj klan.
To su sve idoli i ja sam bio jedan od njih sto stavljaju klanove nip , sk , mym , mtw onda nickove : heaton , spawn ....
E OVLAST MI JE DALA MAMA I BOLI VAS KU**C KAKO CE DA SE ZOVE MOJ KLAN IMAM I 3 SERVERA KOJA SE ZOVU NOXICUS ! PA STA JE***M VAS I VASA AUTORSKA PRAVA ! NISAM JA KRIV STO KLAN NOXICUS NEMA SVOJE SERVERE ????

SRY CAPS LOOK :S
wayern je napisao/la:
Zst cemu ovlast ?

@ Mah kao da oni ot zanju da postoji i ja sam klan sebi izmislio nx vidio na motoru od auta i stavio a nisam imao pojma da postoji taj klan.
To su sve idoli i ja sam bio jedan od njih sto stavljaju klanove nip , sk , mym , mtw onda nickove : heaton , spawn ....
pa klan noxicus postoji jos od kad se ti nisi ni rodio, pa bi logicno bilo da se pravi owneri i leaderi pitaju da li se moze neki drugi klan nazvati noxicus; etc.

i da, delete temu.
kukuu je napisao/la:
E OVLAST MI JE DALA MAMA I BOLI VAS KU**C KAKO CE DA SE ZOVE MOJ KLAN IMAM I 3 SERVERA KOJA SE ZOVU NOXICUS ! PA STA JE***M VAS I VASA AUTORSKA PRAVA ! NISAM JA KRIV STO KLAN NOXICUS NEMA SVOJE SERVERE ?

Lock
kukuu je napisao/la:
E OVLAST MI JE DALA MAMA I BOLI VAS KU**C KAKO CE DA SE ZOVE MOJ KLAN IMAM I 3 SERVERA KOJA SE ZOVU NOXICUS ! PA STA JE***M VAS I VASA AUTORSKA PRAVA ! NISAM JA KRIV STO KLAN NOXICUS NEMA SVOJE SERVERE ?

Jadna tvoja mama šta je rodila
Nedo Bog nikome da se desi kao što se njoj desilo
E JESAMLI JA NEKOG PITAO DA MI DAJE KOMENTARE O AUTORSKIM PRAVIMA ILI DA MI NAPRAVI LOGO DOBICE PREMUIM !
Mozes li kojim slucajem ugasiti CEPS LUK??? btw. momak ti je fino reko. Clan Noxicus postoji ima 100 godina :P tako da bih trebao da nekoga pitas .... ;)
reLoaded je napisao/la:
Jadna tvoja mama šta je rodila
Nedo Bog nikome da se desi kao što se njoj desilo

kukuu je napisao/la:

Sto ne otvoris MYM servere ? Koji si ti pacenik ne vjerujem Bogami
Znaci on je stavio ime communityu noxicus a postoji klan duze vrijeme noxicus
Naj si jaKiji

Btw . ne citiraj
http://www.gamers.ba/forum/27/88566/fanart-riznica-vol-23/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.