Znaci prije svega pozdrav svim gamerima......
Imam kompijuter star 3 godine... no postao je spor jako jako jako i to me vec ljuti.......
mene zanima vase misljenje sta vi mislite da ja prodam cijeli kompijuter ili da mu ugradim neke komponente mislim promjenit maticnu, i ugradit novi HDD i grafu stavit drugu i drugi procesor a ovaj opticki pgon napojnu i kuciste ostavit isto jer imam lcd monitor samsung 17" i to mislim ostavit jer nije los e mene zanima sada vase misljenje dali se to isplati da uradim ili da prodam cijeli kompijuter i da kupim gotovu konfiguraciju???????????
komp ima
80GB HDD
1GB RAM-a
3.00 GHz
nzm sta da jos napisem vezano za komp slobodno recite???
molim spamere da zaobidju temu jer mi je ovo jako bitno! HvAlA
eh da i koji je bolji procesor AMD ILi intl
koja maticna asus ili?????
I koja je najbolja marka za grafu?????
Imam kompijuter star 3 godine... no postao je spor jako jako jako i to me vec ljuti.......
mene zanima vase misljenje sta vi mislite da ja prodam cijeli kompijuter ili da mu ugradim neke komponente mislim promjenit maticnu, i ugradit novi HDD i grafu stavit drugu i drugi procesor a ovaj opticki pgon napojnu i kuciste ostavit isto jer imam lcd monitor samsung 17" i to mislim ostavit jer nije los e mene zanima sada vase misljenje dali se to isplati da uradim ili da prodam cijeli kompijuter i da kupim gotovu konfiguraciju???????????
komp ima
80GB HDD
1GB RAM-a
3.00 GHz
nzm sta da jos napisem vezano za komp slobodno recite???
molim spamere da zaobidju temu jer mi je ovo jako bitno! HvAlA
eh da i koji je bolji procesor AMD ILi intl
koja maticna asus ili?????
I koja je najbolja marka za grafu?????