Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

wow uplata v2

308 pregleda · 20 odgovora · otvorena 03.12.2009. u 22:33

pozz svima...

treba mi neko da mi uplati wow sutra da se nadjemo oko 2-3 u internet klubu neon...znam da sam juce dizao temu ali me RMMO zeznuo i nije danas dosao a meni je ovo stvarno hitno...

imam odobrenje za temu tako da ne pricajte bezveze;)
Kako mislis da ti uplati ?
Meni je neon odma iza skole tako da, nije problem...
matr0x je napisao/la:
Kako mislis da ti uplati ?
Meni je neon odma iza skole tako da, nije problem...
pa fino....ja donesem lovu ti kreditnu karticu...ti meni uplatis kreditnom ja tebi lovu:D:D
RAYMAN007 je napisao/la:
pa fino....ja donesem lovu ti kreditnu karticu...ti meni uplatis kreditnom ja tebi lovu:D:D
Jbg. Ne'am kreditnu :/.
Da imam pomog'o bih...
matr0x je napisao/la:
Jbg. Ne'am kreditnu :/.
Da imam pomog'o bih...
nea veze;)
sta imas koji qrac placat ? furaj private servere i najjaci si ! 

btw. kolko placas to ?

Post dobio šamar od trapoo

Lockerz je napisao/la:
sta imas koji qrac placat ? furaj private servere i najjaci si ! 

btw. kolko placas to ?
ebo private......

oko 25 km mjesecno
lol, hoces da ti lik kreditnom kupi?
nikakav profit za tog lika + sto ce mu skinut banka za transakciju u eure ili dolare, i ja sam tako za sro kupovo i skinu po 5KM na jednoj transakciji -.-

sta muchis narod idi u Comtrade shop i kupi sebi gamecard ja mislim 30KM je 60dana(tako je ovdje u tz)

omg lika, sad pises na GB nisi sa parama mrsko ti otic u comtrade, ti to nekog zelis scam??
Ja mislim da sef u stasnetu uplacuje .

Otidji pa pitaj 
LenoX_ je napisao/la:
nikakav profit za tog lika + sto ce mu skinut banka za transakciju u eure ili dolare, i ja sam tako za sro kupovo i skinu po 5KM na jednoj transakciji -.-

sta muchis narod idi u Comtrade shop i kupi sebi gamecard ja mislim 30KM je 60dana(tako je ovdje u tz)

omg lika, sad pises na GB nisi sa parama mrsko ti otic u comtrade, ti to nekog zelis scam??
kako cu scam svijuti????

nadjemo se negdje on meni uplati mjesec dana preko kartice to je oko 25 KM ja njemu dam 30-35 KM na ruke love i to je to:)

pri parama nisam jer ne kod nas Game Card 60 km koliko ja znam
Moze se desiti, ako toj osobi zalede karticu da tebi banuju acc. Pa dobro razmisli oko nekoga koga ne znas.
RAYMAN007 je napisao/la:
kako cu scam svijuti????

nadjemo se negdje on meni uplati mjesec dana preko kartice to je oko 25 KM ja njemu dam 30-35 KM na ruke love i to je to:)

pri parama nisam jer ne kod nas Game Card 60 km koliko ja znam
das mu 30KM za mjesec bolje idi u comtrade platis 2-3KM taxi i kupis sebi 2 mjeseca + DVD dobijes

~najlakse lika u net klubu sjebat, koliko su mene puta pokusali, al nisu uspjeli

it's so fucking hard:-X
LenoX_ je napisao/la:
das mu 30KM za mjesec bolje idi u comtrade platis 2-3KM taxi i kupis sebi 2 mjeseca + DVD dobijes

~najlakse lika u net klubu sjebat, koliko su mene puta pokusali, al nisu uspjeli

it's so fucking hard:-X
qume kako ne kontas GC je 60 km a ja imam samo 40km
LenoX_ je napisao/la:

Procitaj jos jednom , rekao je da ce platiti lovom maloumni stvore
RAYMAN007 je napisao/la:
qume kako ne kontas GC je 60 km a ja imam samo 40km
joj jesil dobro pogledo juce ja trazio CoD6 MW da kupi u ComTrade nema i rezgledam vidim WoW 60Days GameCard + DVD 29.99KM

EDIT: ugl sretno
LenoX_ je napisao/la:
joj jesil dobro pogledo juce ja trazio CoD6 MW da kupi u ComTrade nema i rezgledam vidim WoW 60Days GameCard + DVD 29.99KM

EDIT: ugl sretno
ma nemam pojma qume ja kolko se sjecam da je u sarajevu bio GC 60 km..

kad bi ja uzeo WOW classic cd-ove bili dobio Game Card??
LenoX_ je napisao/la:

covjek koji uplacuje preko kartice ne gubi nikakav novac, a provizija iz KMova u eure je 1,5 km tako nesto,
pa cak i ja koji na taj najcin uplacujem uvjek dam 2-3 marke vise bas radi toga.

alfabet je napisao/la:

Procitaj jos jednom , rekao je da ce platiti lovom maloumni stvore
Ko je tebi dozvolio da vriđaš ? hos da bude problema:-*
RAYMAN007 je napisao/la:
ma nemam pojma qume ja kolko se sjecam da je u sarajevu bio GC 60 km..

kad bi ja uzeo WOW classic cd-ove bili dobio Game Card??
Comtrade shop 69KMova gamecard, licno kupovao, classic 29, tbc+classic 80KMova, a sam tbc nemaju

hf

Post dobio aplauz od LudaCris

Brate,

Slabo da ti itko ima vako kreditnu bolje ti je odes vamo na carsiju ima radnja preko puta Saraj slasticarne 70km 2mjeseca sve korektno ja sinoc kupio.Ako tacno neznas pored one ko zlatare ako ti treba pomoc pm me pa dodzi samo ti ponesi pare i kupis

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.