Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ESWC POBJEDNIK CS !

2.516 pregleda · 0 odgovora · otvorena 16.05.2006. u 20:01

Eh ovako u kratkim crtama .. zelio bih da se zahvalim svim ljudima dobre volje koji su se sjetili da podrze naseg predstavnika ove godine na ESWC'u .. ono HVALA sto ste se sjetili da stavite temu , cestitke , pohvale .. i tako te neke sitne stvari , mislim ipak da su momci zasluzili svime sto su pokazali na ovome eventu ...

Eh ovako da pocnem laganice da pisem onako kako je bilo ... mislim da su sve ekipe malo pregazili al ono malo , na nama su cak isporobavali taktike za neku mapu nesjecam se tacno ( dokazali su samo da i sa spredanjem na ovome eventu mogu do vrha ) Naime za sve one koji neznaju dana 13/14.05.2006 godine odrzalo se takmicenjen u dvije kategorije wc3 1 vs 1 player ( nekakve kule , sha ja znam et uglavnom i tu je bio pobjednik koji ce nas predstavljat , valjda Kolja ? ) Onda je bilo takmicenje u cstrike disciplini 5 vs 5 gdije dolazi ta ekipe zbog koje sam i pokrenuo ovu temu

Ekipa je sastavljena od 5 top igraca u BH ( 90 % ) naime tu ekipi su cinili :

- Cage - Mirza Huseinovic ( Sarajevo )
- Soble - David Tatovic - tata ( Mostar )
- Laquila - Mili Homicevic ( Mostar )
- Goldenboy - Igor Kostic ( Mostar )
- gogo - Goran Totic ( Mostar )

Ova ekipa je ucinila ono sto smo od njih ocekivali .. dokazali su da su sve ekipe ... ne preslabe... vec nisu imale snage da pariraju ( eu4iji ) koja je od pocetka ovoga eventa , sa pola snage pokazala koliko mogu ... bez nekih bitnih treninga , bez nekoga spremanja ... dokazali su svoju moc i jacinu ( mislim osjetile su to sve ekipe ) ekipa koja je najvise parirala je KKA ( koju su u 2 mape uzeli 10-tak rundi ) sto je dokazalo .. samo da je prije samog finala ... znao se pobjednik

Ovom temom bih samo zelio jos jednom da cestitam ovoj petorci koja je dokazala da nismo za podcijeniti kao ekipa i kao drzava ...

Zelio bi jos da im pozelim sretan put u Paris ... da imaju srece ... da pokazu da i mi mozemo daleko da doguramo ... sve cestitke momci .. na zasluzenoj pobijedi i na zasluzenom osvajanju primata u ovoj nasoj drzavici SVAKA CAST JOS JEDNOM OD SRCA !

Zelio bih da se zahvalim ljudima koji su dosli igrat , gledat , cugat na ovome eventu , podzrav svima POsebno pozdravljam Ekipu TTK ( Sergeja ; saleta itd )

Voli vas vas Bok1

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.