Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

BAN :/

128 pregleda · 4 odgovora · otvorena 30.11.2009. u 17:36

Prije svega pozdrav !

~ Teme koje su napisane nisu bile od moje strane kunem se svim i svacim , znaci nebi nikad opsovo Allaha i SL , to znam 100% , Admin koji me ban ima razloga za ban , neko mi je skontao pw i poceo pisat gluposti , i sami ste vidjeli, pokusao sam editovat neke postove ali ne sve jer nisam znao odgovor na tu temu , PW je promjenjen poslije toga od moje strane i btw nije problem za BAN , samo mi recite jel 4 ever il na neko odredjeno vrijeme :)

~ Hvala !

http://www.gamers.ba/profil/BUYAKA/
Vdim ja,reko koji mu je vrag. Nikad ne psuje Allaha,etc. Jos pored dzamije zivi,stid ga xD vjernik pravi,zato sam se i zacudio :$ Ja ti znam sifru,al nisam mjenjo niti kome govorio <3
Ban ti je bio na 2 sedmice. Buduci da sam provjerio jesi li promijenio pw, i vidio ovu tvoju temu "Izvinjenje", ovaj put cu ti progledati kroz prste.

Cuvajte svoje passworde, meni se nikada nije desilo da mi neko provali u nesto moje, a ne znam kako se vama to sve cesce i cesce dogadja...

Ubuduce nikome necu tolerisati to sto je njegovom greskom neko saznao njegov pw i ovdje pravio gluposti..

Usput, skinuo sam ti ban.
riddle je napisao/la:
Ban ti je bio na 2 sedmice. Buduci da sam provjerio jesi li promijenio pw, i vidio ovu tvoju temu "Izvinjenje", ovaj put cu ti progledati kroz prste.

Cuvajte svoje passworde, meni se nikada nije desilo da mi neko provali u nesto moje, a ne znam kako se vama to sve cesce i cesce dogadja...

Ubuduce nikome necu tolerisati to sto je njegovom greskom neko saznao njegov pw i ovdje pravio gluposti..

Usput, skinuo sam ti ban.
Hvala !
DrawN je napisao/la:
Vdim ja,reko koji mu je vrag. Nikad ne psuje Allaha,etc. Jos pored dzamije zivi,stid ga xD vjernik pravi,zato sam se i zacudio :$ Ja ti znam sifru,al nisam mjenjo niti kome govorio <3
znao sam odmah da nije buyaka

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.