Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

WoW BC - Download ?

80 pregleda · 8 odgovora · otvorena 29.11.2009. u 21:01

Eh ovako zanima me imali se skinut WoW BC na BiHnet freezoni i petchevi ?
Kupi original zar je tesko izdvojit il sakupit za par dana samo skupis ba 40 km i kupis sebi org i skines patcheve...
FireFist je napisao/la:
Kupi original zar je tesko izdvojit il sakupit za par dana samo skupis ba 40 km i kupis sebi org i skines patcheve...
Sad ti kupio original i kao svako moze?
Ako su priv8 njegov izbor, pusti ga
FireFist je napisao/la:
Kako si ti retardirano dijete :S Lik trazi da skine igricu ti mu pametujes da kupi orginal... To ti pr0 igrac igras na retailu 5 godina ? Ima rogua 40 lvl i sad nekom govoris nesto... Evo ti link brate

http://www.wow-europe.com/en/downloads/client/index.html
RMMO je napisao/la:
Kako si ti retardirano dijete :S Lik trazi da skine igricu ti mu pametujes da kupi orginal... To ti pr0 igrac igras na retailu 5 godina ? Ima rogua 40 lvl i sad nekom govoris nesto... Evo ti link brate

http://www.wow-europe.com/en/downloads/client/index.html
Da brate , ali meni treba informacija ima li skinuti WoW na bihnet freezoni ?
rYoxD je napisao/la:
Da brate , ali meni treba informacija ima li skinuti WoW na bihnet freezoni ?
O izvini nisam vidio uznemiri me ovaj dole lik... Nisam korisnik ADSL-a al znam da na EPN zoni nema Izvini jos jednom
RMMO je napisao/la:
O izvini nisam vidio uznemiri me ovaj dole lik... Nisam korisnik ADSL-a al znam da na EPN zoni nema Izvini jos jednom
Nikakav problem brate , i mene lik iznervirao misli on tatin sin pa moze Otkud mi 40 km bog te
rYoxD je napisao/la:
Nikakav problem brate , i mene lik iznervirao misli on tatin sin pa moze Otkud mi 40 km bog te
Pogledaj na ftpu
ftp://ftp.bih.net.ba/pub/
_StoRm je napisao/la:
Pogledaj na ftpu
ftp://ftp.bih.net.ba/pub/
Nema brate gledao sam sada imaju jedino petchevi ali nisu za TBC

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.