Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

cs 1.6 nece :(

175 pregleda · 9 odgovora · otvorena 28.11.2009. u 14:18

OVO STO JE BOLD MI NEKO TREBA OBJASNIT!!

~juce digao temu ,vidim zagila se nemoguce da niko ne zna u cemu je problem
EH SADA DAO REKAO MI LIK DA OVO URADIM
Iskljuci S3TC i FXT1 kompresiju textura.
i ne znam gdje da to isljucim ajde pomoc

~ eh ovako nisam igrao jedno mjesec dana cs, kazem da se odviknem malo, i danas udem da odigram malo, kad ono nece
~ znaci kada pokrenem cs, pojavi se ona dvojica ct-ova, i kada treba da se pojavi new game, find server i ono, pobrka se slika skroz ili bude sve crno :S
~ ajde pomoc
~ probo sve moguce, neznam u cemu je problem
NIJE DO GRAFICKE, SVE IGRE HOCE, BAS SVE !!

Ovo ti je 100% nesto do graficke, btw. koja ti je grafa
Klikneš na ikonu od cs-a i ideš na propety i tamo dodaj (-applaunch 10 -noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -freq 70) na C:\Valve\hl.exe i to je to ;) Primjer:

C:\Valve\hl.exe -applaunch 10 -noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -freq 70
FantassY je napisao/la:
Klikneš na ikonu od cs-a i ideš na propety i tamo dodaj (-applaunch 10 -noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -freq 70) na C:\Valve\hl.exe i to je to Primjer:

C:\Valve\hl.exe -applaunch 10 -noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -freq 70
~ ocami ne kontam te, daj mi svoj msn na PM ili GB, da mi to objasnis, ovako ne kontam gdje da dodam sta
jigsaw je napisao/la:
~ ocami ne kontam te, daj mi svoj msn na PM ili GB, da mi to objasnis, ovako ne kontam gdje da dodam sta :(
Klikneš na ikonu od cs-a i ideš na :

Kod mene piše da se nalazi u "D:\Valve\hl.exe" a ti na to kod sebe što ti piše dodaš još "-applaunch 10 -noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -freq 70" Valjda si sada skonto ;)
FantassY je napisao/la:

Kod mene piše da se nalazi u ":\Valve\hl.exe" a ti na to kod sebe što ti piše dodaš još "-applaunch 10 -noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -freq 70" Valjda si sada skonto
Meni se to desavalo na starom racunaru , sreca ubrzo dobijem ovaj novi na kojem nemam takvih problema .
Razlog mjenjanja racunara je kvar na grafickoj , tako da ti je to do grafe .
FantassY je napisao/la:

Kod mene piše da se nalazi u ":\Valve\hl.exe" a ti na to kod sebe što ti piše dodaš još "-applaunch 10 -noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -freq 70" Valjda si sada skonto
~ eh uradim to pokrenem igru, otvori mi half-life igru, i onda idem change game, otvori mi cs bez tog problema, i nakone 10-15 sec igre, izbaci me skroz
istekaj i ponovo ustekaj graficku,zatim skini nove drivere i radice ti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.