Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

ACE - prevarant

318 pregleda · 5 odgovora · otvorena 27.11.2009. u 14:19

Pozdrav svima, samo vas upozoravam da ne ulazite u nikakve dogovore s članom ovog portala pod nickom "ACE" (http://www.gamers.ba/profil/ACE/).

Mene je prevario, i što je najžalosnije sada mi se neće ni da javi da riješimo to više!

Ja i on smo imali neki dogovor, on je meni uglavnom rekao da će mi srediti banner za neki sajt, i uvijek je imao neke izgovore, dok mi se jednom prestao obraćati, pošaljem mu poruku a on ne odgovara, tako i na facebook-u!!!

Nije meni do bannera, ali kad tako vara, uvijek može svakog prevariti.. (Još je on mene nekoliko puta zajebo, al neću o tome)!

Neznam, možda vas neće prevariti, ali samo vam kažem da se pazite.

Znam da će sad njegov anđeo čuvar Jason baciti ovu temu u smeće, a ACE će reći da ništa od ovog nije istina, zapamtite što sam rekao!!!

"Ja i on smo imali neki dogovor, on je meni uglavnom rekao da će mi srediti banner za neki sajt, i uvijek je imao neke izgovore, dok mi se jednom prestao obraćati, pošaljem mu poruku a on ne odgovara, tako i na facebook-u!!!"

Iz ovog citata sam shvatio da ti njemu nisi obećao ni nagradu ni ništa, a da si tražio banner. Prema meni, on nije bio obavezan da ti napravi, a razlog zbog kojeg ti se ne obraća ej taj što si valjda "dosadan".
A i da te zajebao sam si kriv, kad ste lakovjerni, ne treba vam dati tastaturu u ruke :*

Post dobio aplauz od spY

Neće jason, ja ću. :'D

Ako mu nisi ništa dao za tu uslugu, tehnicki te nije prevario. Samo slagao.

Promjeni ime teme u "ACE - veliki debeli lago"

Brejkin' njuz. Live from MSN...

I poznajem ACE-a, nije prevarant. Davao je rs accove, i steamove djabe koliko se sjecam. Tako da, reci ga miliciji.

Hmm , zivot nije fer , ko je posten a bogat ?

Samo spy xD
Kad vjerujete svakom :\ Kazes liku ev' ti 200 boba, napravi mi wall, ti mu das, on ode i cao..

Btw ti njemu nisi nista obecao ni rekao za nagradu tako da te i nije prevario ha-hu

EDIT: Spaj promijeni mu ti, sad si mangup xD
acea znam vec duze vrijeme i lik je normala.

ko sto se kaze
ss or didn't happen

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.