Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

cs_hpw

288 pregleda · 20 odgovora · otvorena 26.11.2009. u 14:58

Nikad u zivotu nisam vidio tu mapu ^^
ja sam ovo nekad pravo davno negdje igrao ali kad i gdje, toga se fakat ne sjecam
geni je napisao/la:
Nikad u zivotu nisam vidio tu mapu ^^
Ovog bi se trebale sjecati starije generacije :) To je sa CS 1.5 verzije !
Na ovoj mapi sam prvi put igrao cs
Uvijek se u jednom internet klubu cs igrao a mene bilo stid
jednom me jaran nagovori da igram s njim i ja se jedva nagodim da igramo.. tacno ova mapa
Boozywoozy je napisao/la:
Ovog bi se trebale sjecati starije generacije To je sa CS 1.5 verzije !
Ja sam igrao od 1.3 i nisam nikada usao u ovu mapu

Mi smo Mansiona igrali ko ludi, onaj obicni, to se tada igralo
je**********e je napisao/la:
Ja sam igrao od 1.3 i nisam nikada usao u ovu mapu :D

Mi smo Mansiona igrali ko ludi, onaj obicni, to se tada igralo :D
Sjecam se kad se promjeni mapa , nastane opsti haos u igraoni ... VRACAJ VRACAJ ... :)
ahahahahaha,loool brate...ima jos ona jedna ne mogu da se sjetim..terori su u ciglastoj zgradi i imaju spratove..puske se kupe po zemlji i ono kroz prozor pucas na ct-ove.a oni imaju neke bunkere prolaze neke pa idu prema terorima.ako zna neko kako se zove ova mapa?
Boozywoozy je napisao/la:
Sjecam se kad se promjeni mapa , nastane opsti haos u igraoni ... VRACAJ VRACAJ ...
da da, to i assault kolko se sjecam, nije niko nista drugo znao igrat
Preluda mapa
Sjećam se tog klana, davno ali fakat davno ^^ =D

kaisera je napisao/la:
ahahahahaha,loool brate...ima jos ona jedna ne mogu da se sjetim..terori su u ciglastoj zgradi i imaju spratove..puske se kupe po zemlji i ono kroz prozor pucas na ct-ove.a oni imaju neke bunkere prolaze neke pa idu prema terorima.ako zna neko kako se zove ova mapa?
Moze biti da je ona " cs_escape " :D Uvijek kvalitetan docek u tunelu :)
kaisera je napisao/la:
cs_northend ???
Cuo sam za mapu,ali nikada nisam igrao.
Gledao sam u igraonama od stariji Gamera da igraju tu mapu
Jedan od tih je mirofa
Ma assault, mansion i cs_hpw najjace mape bile
je**********e je napisao/la:
Ja sam igrao od 1.3 i nisam nikada usao u ovu mapu

Mi smo Mansiona igrali ko ludi, onaj obicni, to se tada igralo
cs_mansion4 ubjedljivo se najvise igrao, pa deathmatch, niko tada nije dd2 igrao.

Ranije nije svako imao net i komp, pa se skupimo negdje u Internet Caffeu pa deremo 15v15 (bio je jedan lan klub na vojnickom, pravo popularan jedno vrijeme)
420risk je napisao/la:
cs_mansion4 ubjedljivo se najvise igrao, pa deathmatch, niko tada nije dd2 igrao.

Ranije nije svako imao net i komp, pa se skupimo negdje u Internet Caffeu pa deremo 15v15 (bio je jedan lan klub na vojnickom, pravo popularan jedno vrijeme)
Nezz za 4 ali obicni prvi se igrao hu hu
nije ni cs_escape i northend,ajmo ljudi zna li iko?
kaisera je napisao/la:
cs_estate je ime mape ;)

EDIT:uh nije,u estate-u se oruzje kupuje.sorry

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.