Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mis i Tastatura

156 pregleda · 10 odgovora · otvorena 25.11.2009. u 17:30

E ovako gameri .. Da predemo na stvar ..

Prebacio sam racunar iz jedne sobe u drugu sobu iz ne znam ni ja kojih razloga :D .. Sad kad ukljucim mis i tastaturu ne rade nikako ... laser na misu svijetli ali ne ide kusror .. jel to virus il sta ti ga ja znam vec ? ... HELP ;)

btw. iz net kluba :D
Jako cudno, ugl, vrati ih na isti slot gdje su prije bili ukopcani ( u slucaju usb konektora), i trebalo bi raditi . .

Meni takodje mish radi samo na 1 usb utoru . . , ali na ostalim proradi tek kad restartam pc da ga ponovno ucita ..
Da li ti je USB miš ???....... ako jest trebaš ga vratiti u utor u kojem je bio.

Tastaturu ne možeš skopčati na komp kada je upaljen ... mislim možeš ali neće raditi.
ovaj prvi ... uradio to vec ne moze .. ovaj drugi ... probao 10 puta restartovat ...
I meni se to dešavalo nakon formatiranja računara.

Dakle, ubacim miša (deathadder) u USB onaj hepek i on svijetli, ali se ne miče kursor...

Ja sam ih jednostavno ubacio u onaj gore hepek, sa onim "konvertorom" iz USB-a u nešto, ne'am pojma šta Ono okruglo, znaš
Lockerz je napisao/la:
reinstall sve drivere i mora moci :D
Do toga je 100%! :)
vrati mis tamo dje ti je i bio ukljucen i tastaturu dok je komp ugasen i pogledaj ga nisi slucajno dok si komp premjesto ostetio nesto :D na tastaturi i mshu!
Kralju,

I meni se desi pokusaj ono malo bolje ugurat ili rr komp kad upalis nesta klikci malo 15sec pa ga rr mora to upalit jako cudno ako nemogne citiraj me
Vrati comp u prijasnju sobu gdje je bio i radit ce :D

Hh, naravno sala...
Uradi sljedece:
Obori sistem, pri dizanju sistema prvo izvadi sve usb-ove i instaliraj driver za maticnu, i radit ce 100% :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.