Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

BENiO

404 pregleda · 20 odgovora · otvorena 25.11.2009. u 10:59

- dobro jutro !
- prvo bih da se izvinem ako je neko na forumu, na pb, gb dobio kakvu uvredu, ako je dobio samar na nekoj temi jer to nisam bio ja, vec mi je neko "znao" password
- svi bodovi su sendani
- ovim putem mu je**m sestru i najmilije
- hvala ( ne brisi temu )
Ako bude problema zovi me da zajedno bježimo.

btw. Brate stavi password kao ja 20 znakova , nema hljeba da ti iko skonta PW ako mu ga ti nedadnes

torQ7u je napisao/la:

btw. Brate stavi password kao ja 20 znakova :D, nema hljeba da ti iko skonta PW ako mu ga ti nedadnes :D

:-*
stealer ?..

ne poznaje granice.. moze ti pw od 3 miliona pw uzeti ;)
Najbolje da se obratiš adminu, a teme prebacivanja i opraštajna tema se nalaze u kanti.
Neka admini provjere IP adrese i riješen problem.
A za pasword tu je keylogger i ostala gamad, džaba ti 1337 znakova na PW.

Znam kako ti je
I meni su jednom bili provalili, jebiga ima debila koji nemaju pametnijeg posla

Da ti staviš x slova u passwordu moze ti provalit pass
Jel to liryo hackovo ili je i njemu neko hackovo, jer sumnjam da bi on sebi prebacio bobe.
vjerojatno gazzel&co
Dignuta tema sa profila BENiO :

Naziv teme : ryL

Eto dragi moji vrijeme je da se oprostim od vas i od gamers.ba, posebno me nervira , mali choseNi zato idem sa ovog portala, znajte da legendarni ryL nikad ne umire. Cao. <3

Ja mislim da je to gazzel !

Prije da je liryo, vidiš da 2 teme po 200 boba daješ njemu, na što on odmah odgovara. Teško skontat' ?
E znam kako ti je i meni su prije 2 mjeseca isto uradili

Debili :/
Samo da mi je saznat ko je...
iwdnplaysson je napisao/la:
Prije da je liryo, vidiš da 2 teme po 200 boba daješ njemu, na što on odmah odgovara. Teško skontat' ?
Nije toliko glup da sebi prebacuje bobe, a vjerojatno je gazzel, jer piše ono <3 na kraju posta i prije je hackao
Koji su to samo pačenici j**o ih bog maloumni. Ovo je gazzelovo maslo vjerovatno. Treba ih 4life banovat više. Sve neki wanna be 'akeri. Debili neotesani.

Post dobio šamar od haruN

torQ7u je napisao/la:

btw. Brate stavi password kao ja 20 znakova , nema hljeba da ti iko skonta PW ako mu ga ti nedadnes

Lol 20 znakova
Kod mene ima jedva 7 .
A da da stavim 20 :/
Ni ja nebih mogao da zapatipm a kamol neko drugi
spY je napisao/la:
Koji su to samo pačenici j**o ih bog maloumni. Ovo je gazzelovo maslo vjerovatno. Treba ih 4life banovat više. Sve neki wanna be 'akeri. Debili neotesani.
+ 0.99

J**e te to "pačenici" , još nisi naučio razliku između "ć,č" gade jedan.

Čim skontam ko je od njih, banovat ću ih sve. <_< Pošto oni idu u kompletu ionako.
Jason je napisao/la:
+ 0.99

J**e te to "pačenici" , još nisi naučio razliku između "ć,č" gade jedan.

Čim skontam ko je od njih, banovat ću ih sve. <_< Pošto oni idu u kompletu ionako.
Gazzel lipstick boy 99% sam siguran. On voli da 'ispoljava' ljubav preko "<3, (L) " etc.

Ukoliko ne bude liro htio vratit bodove momku, onda je 100% to njihovo maslo. Iako sam već siguran da su to oni. Nema fajde od banovanja, treba ih prijavit gosp. Feridu da ih gonja gnjojavom motikom
spY je napisao/la:
Gazzel lipstick boy 99% sam siguran. On voli da 'ispoljava' ljubav preko "<3, (L) " etc.

Ukoliko ne bude liro htio vratit bodove momku, onda je 100% to njihovo maslo. Iako sam već siguran da su to oni. Nema fajde od banovanja, treba ih prijavit gosp. Feridu da ih gonja gnjojavom motikom
Ajde vidjet ćemo kako će ovo sve ispast' ... Pa ćemo ih kažnjavat' ...
Jason je napisao/la:
Ajde vidjet ćemo kako će ovo sve ispast' ... Pa ćemo ih kažnjavat' ... :D
hahahahahahhahahahahahaahah u kompletu HAHHAHAHAAH! :*

Post dobio šamar od haruN

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.