Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Poništeno pitanje 30 bodova

FPS CS

90 pregleda · 8 odgovora · otvorena 25.11.2009. u 00:18

Napravio , hvala ipak svima.

DELETE !
Vertical sync iskljuci !
nvidia CP - 3D settings - Adjust image settings with preview - Take me there - (zadnje na listi imas Vertical sync - stavi "force off"
ACE je napisao/la:
Vertical sync iskljuci !
nvidia CP - 3D settings - Adjust image settings with preview - Take me there - (zadnje na listi imas Vertical sync - stavi "force off"
Iskljucen Nije ni do toga , ne razumijem stvarno do cega moze bit.
Download Game Booster

znači ovaj program će ti pogasiti sve nepotrebno što ti je upaljena kad si in game.. garantovano pomaže

btw netrebam ti govoriti ono in console šta da kucaš, znamo da znaš

~ i što kaže ovaj kdx, scan comp vjerovatno ima virusa ( ja bih ti preporučio da skeniraš sa kasperskim ili avirom )
. fps_max 101, rate 25000, cl_cmdrate 100, cl_updaterate 100
Scan PC , antivirus , spyware , Ocisti PC grafu CPU , novi cfg
Ocigledno da driver nesh nije u redu , da je fps 70 isl onda bi bilo do drugih programa i do vsync-a , dakle skini sa neta novi driver za tu grafu i instal
Idi na podešavanja na grafičkoj i stavi na optimal preformance(tako nesh), ako ne pomogne onda skini nove drajvere, ako su ti najnoviji probaj sa starim (koji su ti došli na cd-u) jer nekada su stari bolji od novih drajvera(tj. bolje iskorištavaju grafičku)
S obzirom da ti je tek formatiran comp , znaci nemas neke nepotrebne programe i sl. jedino ti moze biti do tih drivera ...

http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk

Nadji ovdje odgovarajuce , pa probaj , ne pada mi na pamet do cega bi drugog bilo ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.