Eh prvo da se izvinem modovima i adminima, ali posto narednih 5 dana necu biti kuci da postavim radove. Pisao sam skali na gb al' nije odgovorio.
Nadam se da tema nece biti trashana
Prvo jedna ikona (standardno
)
Ovo je vec nesto malo ozbiljnije sto planiram uraditi, dakle ovo je skicirana ikona My Computera, posto mozete vidjeti da proporcije nisu kako treba uradjene, da nema uklopljenosti i da je uostalom nekako ne dovrseno.
v1.

v2.

Sada jedan sig... 2 stocka bez c4 i bilo kakvih jos sranja ... Dakle render + 2 stocka :

Sada jedan logo ... Pravio sam za mene i mog druga za neki naredni projekat koji planiramo. Ima tu jos detalja malo dovrsiti al' u biti to je to :

by :
Nadam se da tema nece biti trashana

Prvo jedna ikona (standardno
)Ovo je vec nesto malo ozbiljnije sto planiram uraditi, dakle ovo je skicirana ikona My Computera, posto mozete vidjeti da proporcije nisu kako treba uradjene, da nema uklopljenosti i da je uostalom nekako ne dovrseno.
v1.
v2.
Sada jedan sig... 2 stocka bez c4 i bilo kakvih jos sranja ... Dakle render + 2 stocka :

Sada jedan logo ... Pravio sam za mene i mog druga za neki naredni projekat koji planiramo. Ima tu jos detalja malo dovrsiti al' u biti to je to :

by :