Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Girl

35 pregleda · 5 odgovora · otvorena 24.11.2009. u 13:49

Hy,eo htio da otvorim jednu temu
kada cemo razmjeniti iskustva
o svojim prvim sastancima,
prvome poljubcu itd.
Pa onda kako ste se osjecali
u tim stvarima ofo ono,jer
sve veze sto sam dosad imao su ono
bile kiddie.

Pa zato objasnite,kako da je na pravi nacin
osvojim,jer mi se vec jedna cura svidja pa tako.

Ne zelim na temi SPAMERE!!
koji ce reci pokazi joj kur** itd.

Ha ya.

EDIT:Ono cura me ne ferma,ali ofo izvedem je na kafu
pricamo nesto i odlijepi me pa sad opet pokusavam!
ma daaaaaaaajjjj
nisi valjda toliki debil da ne mozes curu skontat mislim ono lol
samo relax
budi ono sto jesi i et
btw ima tema o ovome 1337 pa potrazi
Još pi**e nisi okusio ?

Al aj nvm.

Izvedes je u neki kafić, pričate o svačemu, NEMOJ SAMO O ŠKOLI to ti je odma Fail. Malo ofo ono ruka na njenu, znas, dajes joj komplimente i ta sranja, vidis malo ocel dat da je fataš ako neda probaj drugi put a vazno je da ti PLATIS PIĆE !
Pitaj je hoće l' izać' s tobom nekad', ako ne htjedne jednostavno je zaboravi. Sila Boga ne moli.

A , ako htjedne , izvedi je ne'đe gdje je fino i postaraj se da se fino provede. Šetajte malo pa sjednite popit' nešto ..

Hajde jebote, improvizuj nešto
Dernek.ba Dernek.ba Dernek.ba Dernek.ba Dernek.ba Dernek.ba Dernek.ba Dernek.ba Dernek.ba Dernek.ba Dernek.ba Dernek.ba Dernek.ba Dernek.ba Dernek.ba Dernek.ba Dernek.ba Dernek.ba Dernek.ba Dernek.ba

Skont'o ?
Ima tu nekoliko caka, al najvaznije je da i ona tebe voli. Koliko toliko..Ako ona tebe ne voli nikako nemas tu sta pokusavat.
Nazoves je na mobitel i dogovorite sastanak. Pokusaj biti sto smireniji. Kad sjednete za hastal pitaj je sta zeli popiti/pojesti, i naravno ti placas sve, one to vole ;). Pocnite pricati nesto normalno, neke dogadjaje i tako to, pa onda opalis ti neku salu, malo se nasmijete pa opet neka normalna capri..

Kad izadjete iz birtije/restorana pitaj je je li za setnju..Ako kaze da jeste, na dobrom si putu. U setnji joj reci nekoliko lijepih rijeci o njoj, i na kraju da ti se svidja, naravno.(Bez nervoze, bar je pokusaj sakrit). Ako kaze dobro, onda i nije lose, a ako kaze da se i ti njoj svidjas, sve je rijeseno. Jedan mali poljubac u usta bi bio dovoljan za pocetak..I to ti je to...tako vecina radi, a sad...postavice i drugi svoj komentar pa ti na kraju vidi sta ces..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.