Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

WoW i Aion

162 pregleda · 14 odgovora · otvorena 24.11.2009. u 13:37

Pozz,
Dugo vremena igram WoW na blizzardovim orginalnom serverima, ali sad se planiram prebaciti na Aion, ne zato sto je wow losiji, vec mi je nakon 2 godine malo dosadio:)

Svoj Acc ne planiram prodavat, ali imam Jedan orginalan box + neiskoristen CD key u njemu (dakle samo za orginal wow do 60tog lvla - bez expanzija)

Ako neko posjeduje neiskoristen Aion CD key i zeli se mijenjat, nek mi se javi:)

P.S. Ako planiram narucit Aion to su cca 2 sedmice cekanja i kosta oko 70 KM sa dostavom, tako da dolazi opcija i da kupim, ako neko zeli prodat, za slicnu cijenu.
Bolje ti je nemoj igrat, ako ti je wow dosadio za 2 godine AION ce ti dosaditi za 2 mjeseca

Ev gledam jarana igra 24 h frajer vec mjesec i po 45 lvl

Katastrofa nemas uopste questova, moras samo mobove udarat i udarat, totalno gubljenje vremena
Mislim da im treba dat sansu, igra je stara samo 3 mjeseca, a dosta raje iz starog guilda na wow je presla na Aion.

S obzirom da me zanima cisto PvP a ne raids and dungeons, aion je raj za mene:D
FGB je napisao/la:
Bolje ti je nemoj igrat, ako ti je wow dosadio za 2 godine AION ce ti dosaditi za 2 mjeseca

Ev gledam jarana igra 24 h frajer vec mjesec i po 45 lvl

Katastrofa nemas uopste questova, moras samo mobove udarat i udarat, totalno gubljenje vremena
Obrisi suze mala moja <3
Rexx je napisao/la:
Mislim da im treba dat sansu, igra je stara samo 3 mjeseca, a dosta raje iz starog guilda na wow je presla na Aion.

S obzirom da me zanima cisto PvP a ne raids and dungeons, aion je raj za mene
Pvp nije uopste zanimljiv jer ides 500 na 500, neznash ni ko pije ni ko placa mada vecinom gubis ako branish dvorac jer gledaj inace 100 ljudi brani dvorac a njih ili vas zavisi ko napada sta ima oko 300 400 i dje tu logika normalno da ce te uci i sve pobiti unutra, u sredini dvorca ti je boss koji ima trilion HP a al sta ce on kada je vas 500 + clerici i chanteri mogu resurect koristiti u combatu

Pve je malo tezi mada isto smece opet se moras udarati 500 na 500

Igra je detaljno uradjena i nema veze koliko je stara ostace skoro pa ista i za 10 godina, nemaju oni sta bvishe ubacivati mogu samo nerfati magije,boseve etc
Ima smisla to sto kazes, ali WG u wow-u nije nista bolji 100 vs 100 Napadac pobjedjuje zbog ogromnog lagginga...
tu su naravno i battlegroundi koji malo dosade nakon 2 godine:)

Kao sto sam rekao, ne planiram prodat svoj wow acount, vec imam jedan cd key viska i zelio bih ga zamjeniti za Aion.

Ukoliko ne nadjem nikog, aion cu svakako kupit, jer zelim malo da promjenim MMO, ako bude los, na wow se uvjek mogu vratit i nastavit gdje sam stao;)
i ja vec dugo igram wowa jedno 3 godine pa sam konto da promijenim nikad nisam igro na orginalu jer nemam para za to pa me sad zanima ovaj CABAL IL AION koja je bolja imal tu nekih privatnih servera jer nemam pare da placam neke orginalne igre, kako sta ide mozel to iko malo bolje objasniti vidim tamo je samo PVP a bas mi se igra puca pvp ovamo dok se raje skupi prodje te volja. pa ako moze neko da to malo detaljnije objasni bio bih zahvalan.
quema je napisao/la:
i ja vec dugo igram wowa jedno 3 godine pa sam konto da promijenim nikad nisam igro na orginalu jer nemam para za to pa me sad zanima ovaj CABAL IL AION koja je bolja imal tu nekih privatnih servera jer nemam pare da placam neke orginalne igre, kako sta ide mozel to iko malo bolje objasniti vidim tamo je samo PVP a bas mi se igra puca pvp ovamo dok se raje skupi prodje te volja. pa ako moze neko da to malo detaljnije objasni bio bih zahvalan.
i meni se suta neki mmorpg, vazno je da je free i da imam sa kim igrat :D
quema je napisao/la:
Cabal je besplatan
riSk je napisao/la:
Cabal je besplatan :-X
ako znas jos sta oko te igrice da mi pojasnis kako sta dje kod koga od cega zbog koga, super sto je besplatna
kako sam cuo ova igra izlazi u zimu 2009, sto bi trebalo biti uskoro i bit ce free2play, citao sam i neke recenzije beta testera i kazu da za sad izgleda jako dobro.
http://allods.gpotato.com/
Rexx je napisao/la:
Ima smisla to sto kazes, ali WG u wow-u nije nista bolji 100 vs 100 Napadac pobjedjuje zbog ogromnog lagginga...
tu su naravno i battlegroundi koji malo dosade nakon 2 godine:)

Kao sto sam rekao, ne planiram prodat svoj wow acount, vec imam jedan cd key viska i zelio bih ga zamjeniti za Aion.

Ukoliko ne nadjem nikog, aion cu svakako kupit, jer zelim malo da promjenim MMO, ako bude los, na wow se uvjek mogu vratit i nastavit gdje sam stao;)
Kakvih crnih 100 vs 100, BG-i su meni na wowu prejako uradjeni, nemoj pricat nista za bg-e bezze :P samo ne valja sto se zaleti 1 paladin i pobije sve zivo, previse su ih "napucali" :D al' ne igram ni ja vise wow, poceo je smarati previse! :D

@r453r

igras cs do cataclysma, lol? igraj wotlka do cataclysma, kako sam citao po meni je nova exp. wowa veliki crap, uvode dosta bespotrebnih sranja zbog cega ce, po meni, wow izgubiti svoj smisao i originalnost ;)
WG je 100vs 100 bar na mom serveru, ti vjerovatno mislis na WSG 10 vs 10 :)

WG = Wintergrasp - PvP zona sa 3 raid bossa koji daju besplatne epic iteme
Ja odigro Aion prvi mjesec dana i glupost mi majke mi... stv nemozes ni lvlat... jedino sto je Dobro Abyss ... a i tu te gankaju dok questas ko nenormalni ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.