Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Riješeno 30 bodova

vBulletin 3.8.3

159 pregleda · 4 odgovora · otvorena 24.11.2009. u 00:55

Dobro veče svima :)

Ovako potreban mi je neko ko če mi detaljno objasnit kako dodati (style,template) na gore navedenu vrstu foruma.Naime ja sam pokušavao,mislim i sada pokušvam skontat al je nemoguče pa odlučih vas pitati :)
Nemojte mi pisat kako je warez (netražim ništa za download,več uputstvo ili savjet) i nemojte pisat google i opcija traži jer sam to več gledao i nisam našao potrebne informacije ;)
Rješenje
Loguješ se u admincpanel ...

Styles and templates

imestajla.xml uploaduješ preko cpanela, a folder sa slikama prebaciš u "images"

ili u root folder gdje je index.php , piše uglavnom kad treba tako place it in your root folder ...
Hvala ti puno,polomio sam se cijeli dan al neče pa neče.Šta bi ja da mi nije tebe ??? Nebih nikad forum napravio ;)
Jason je napisao/la:
Loguješ se u admincpanel ...

Styles and templates

imestajla.xml uploaduješ preko cpanela, a folder sa slikama prebaciš u "images"

ili u root folder gdje je index.php , piše uglavnom kad treba tako place it in your root folder ...
moze i tako ja kad sam se igro s vbulletin onda sam tu upload .xml a onda udjem u taj style i vidim gdje treba upload slike itd.. gdje je lokacija
UnDeRgRoUnD_cs_ je napisao/la:
moze i tako ja kad sam se igro s vbulletin onda sam tu upload .xml a onda udjem u taj style i vidim gdje treba upload slike itd.. gdje je lokacija
Tako sam barem ja radio...treba pronaci relativnu putanju do slika koje koristi predlozak, a to se nalazi u .xml datoteci.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.