Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Riješeno 25 bodova

Paypal

200 pregleda · 11 odgovora · otvorena 23.11.2009. u 20:08

Kao sto i sam naziv teme kaze, imam problem sa paypal stranicom. Naime nedavno sam izvadio kreditnu karticu (Visa Electron-debitna kartica) i imao sam namjeru da preko nje kupim WoW : WotLK cd-key medutim sljedeci problem se javio ; Stranica sa koje sam imao namjeru da kupim cd-key je www.gamersloot.net i kada sam izabrao da je nacin placanja paypal i sve to odradio nije bilo nikakvih problema, medutim transakcija nije uspjela i bla bla da ne duzim. Ukratko prvi put je sve bilo dobro osim sto sam ja zajebao nisam fino podatke licne popunio, sada kada sam to sve odradio paypal mi ne dopusta da obavim vise ni jednu transakciju jer trebam da verifikujem svoju kreditnu karticu, a to ne mogu da uradim jer iskreno ne znam ni kako ... Pomoc.. danke XD
U kojem smislu "verifikovati" jel pise sta trebas u raditi ?
Rješenje
Wertu je napisao/la:
U kojem smislu "verifikovati" jel pise sta trebas u raditi ?
ofc da piše,

Na onom listingu iz banke, ( obično ti dođe na adresu pismo iz banke na tvoje ime ) ... Pisat će kol'ko su ti skinuli sa kreditne kartice para obično bude 1.5$ - i to skinu npr. 0.57 i 0.35 , i ti moraš upisat' u jedno polje 57 u drugo 35 . I tako verifikuješ PayPal account.

Piše ti sve kako treba. Ha hu
Jason je napisao/la:
ofc da piše,

Na onom listingu iz banke, ( obično ti dođe na adresu pismo iz banke na tvoje ime ) ... Pisat će kol'ko su ti skinuli sa kreditne kartice para obično bude 1.5$ - i to skinu npr. 0.57 i 0.35 , i ti moraš upisat' u jedno polje 57 u drugo 35 . I tako verifikuješ PayPal account.

Piše ti sve kako treba. Ha hu
Pa brate,ima li onog broda sto sam narucio
Evo cekam vec 7 dana,nisam valjda bacio pare na nista...Cekam taj brod od 35 m kako je i receno da ce takav biti
ofc da piše,

Piše ti sve kako treba. Ha hu ;D
Jason je napisao/la:
ofc da piše,

Piše ti sve kako treba. Ha hu ;D
Da li postoji sansa da taj listing preko neta provjerim ? Posto nema sanse da mogu cekati 15 dana da mi listing stigne...
Wertu je napisao/la:
Pa brate,ima li onog broda sto sam narucio
Evo cekam vec 7 dana,nisam valjda bacio pare na nista...Cekam taj brod od 35 m kako je i receno da ce takav biti
Nemoguće brate oni poslali preko DHL-a. A trebali preko FeDex-a , znaš i sam kako se ove pošiljke danas lahko otkriju. Pogotovo od Osmana nađoše pošiljku kokaina što je treb'o dilat' na Kosovu. Nije više sigurno preko njih, trebali bi ovaj put iz Grčke naručiti , šta misliš ?
Jason je napisao/la:
Nemoguće brate oni poslali preko DHL-a. A trebali preko FeDex-a , znaš i sam kako se ove pošiljke danas lahko otkriju. Pogotovo od Osmana nađoše pošiljku kokaina što je treb'o dilat' na Kosovu. Nije više sigurno preko njih, trebali bi ovaj put iz Grčke naručiti , šta misliš ?
Znam da mi taj brod treba doci za ploce do nove godine ako ne dodje to ce da bude onda veliko sranje
Wertu je napisao/la:
Znam da mi taj brod treba doci za ploce do nove godine ako ne dodje to ce da bude onda veliko sranje
Kakav brod ?
jacky je napisao/la:
Kakav brod ?
Slicno ovome

http://realestate.halogenguides.com/ul/images/v1/stealth540yacht.jpg
Wertu je napisao/la:
Slicno ovome

http://realestate.halogenguides.com/ul/images/v1/stealth540yacht.jpg
Imaš dobar ukus, što jest jest
StealtH je napisao/la:
Imaš dobar ukus, što jest jest
Najbolji stručnjak za brodove sa eBay-a konstruisao ovu jahtu što treba doći ovih dana meni i Anelu. Znači pwna jednostavno, sve ima ugrađeno. Drama

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.