Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Problem Marc Ecko's Getting Up

92 pregleda · 3 odgovora · otvorena 23.11.2009. u 18:16

Ja se ispricavam na temi jer sam i sinoc digao temu vezano za ovu igricu..Imam problem sa igricom,dok crtam grafit na zidu i drzim slovo W ili A ili S ,nebitno,kamera pocne da luta (dok crtam grafit,kamera gleda u nesto drugo npr. ,dok crtam kamera gleda kroz zid,a ne u zid,i uopce ne vidim ono sto crtam) ...Graficka kartica je dovoljno jaka,tako da nije do nje. do cega je i sta trebam? :S

HVALA!
Jarane to se meni desavalo kad sam instaliro nista nisam vidio i delet igricu...
Mozda nesto nije sa CD uredu
Skoro svako koga poznajem imao neki problem sa tom igrom.
Kod mene se tempo igre odvijao po ubrzanom postupku tako da se nije moglo normalno igrati.Probaj samo da zamjenis krek tj. skini s neta neki krek i pokusaj sa njim da igras.
Je li ti bilo prije problema sa tom igrom na istom racunaru?
Kroks je napisao/la:
Skoro svako koga poznajem imao neki problem sa tom igrom.
Kod mene se tempo igre odvijao po ubrzanom postupku tako da se nije moglo normalno igrati.Probaj samo da zamjenis krek tj. skini s neta neki krek i pokusaj sa njim da igras.
Je li ti bilo prije problema sa tom igrom na istom racunaru?
Probat cu hvala....Ma vidi,ja ovu igricu imam vec nekoligo godina,ali je nisam nikada instalirao,bila je zabacena u jednom boxu za cd-ove..i neki dan slucajno ga pregledavao i naletim na neki cd..ja ubaci u cpj. kad ono Marc Ecko's getting up :P..
tako eto,ovo je jedini problem :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.