Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Diablo 3 kako da igram

90 pregleda · 6 odgovora · otvorena 23.11.2009. u 12:28

Zanmimame kako da igram Diablo 2 na koliko je dvd*ova i imali puno patcheva i placali se mjesecno. i trebali mi orginal.

xD
HAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAH

1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se.
2. Dobro je da uopšte čitaš drugo pravilo, zadivljeni smo.
3. U slučaju da te prenese pa počneš kršiti slijedeća pravila, bilo to u vidu pretjeranih smajlija, pretjeranim formatiranjem teksta, reklamiranjem sajtova bez dozvole vlasnika stranice, postanjem warez i adult sadržaja, bilo kakvim -izmima, vjeruj nam, pokajati ćeš se.
4. Pročitaj treće pravilo, ako je dugo nema potrebe da ga preskačeš.
5. Ako ipak nisi pročit'o treće pravilo, velika je šansa da ćeš uskoro saznati kako izgleda GAMERS.ba 'banovan si' stranica.
6. GAMERS.ba od 'hackera' brani Chuck Norris, ne testiraj svoje script kiddie fazone.
Mar1n je napisao/la:
HAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAH

1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se.
2. Dobro je da uopšte čitaš drugo pravilo, zadivljeni smo.
3. U slučaju da te prenese pa počneš kršiti slijedeća pravila, bilo to u vidu pretjeranih smajlija, pretjeranim formatiranjem teksta, reklamiranjem sajtova bez dozvole vlasnika stranice, postanjem warez i adult sadržaja, bilo kakvim -izmima, vjeruj nam, pokajati ćeš se.
4. Pročitaj treće pravilo, ako je dugo nema potrebe da ga preskačeš.
5. Ako ipak nisi pročit'o treće pravilo, velika je šansa da ćeš uskoro saznati kako izgleda GAMERS.ba 'banovan si' stranica.
6. GAMERS.ba od 'hackera' brani Chuck Norris, ne testiraj svoje script kiddie fazone.
Koga ti izigravas?

stfu debilu
Ma bezze.
@
"Zanmimame kako da igram Diablo 3 na koliko je dvd*ova i imali puno patcheva i placali se mjesecno. i trebali mi orginal. "

1. Zanima me*

2. Da igram Diablo 3, na koliko je dvd-eva/ova i ima li puno patcheva. Takodjer, da li se plaća mjesečno. Da, i još da li mi treba original********

3. Diablo jos nije izasao :S
NASLOV

Diablo 3 kako da igram

TEMA

Kako da igram Diablo 2

watafak?

Btw sta ce ti ovaj XD na kraju. To nest smijesno ili?
Diablo 2

3 cd-a plus 1 ekspanzija

Trebaju ti dva orginal ključa (keya) da bi igrao preko blizza, ako ne želiš da kupuješ key možeš preko hamachija igrat sa jaranima.

Diablo 3 kad izadje isto ce ti trebat key i vjerovatno ce isto preko blizza se igrat multiplayer.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.