Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 30 bodova

Microsoft Office 2007

229 pregleda · 15 odgovora · otvorena 21.11.2009. u 21:31

Poz svima!

Prije svega:

Izivnjavam se adminima, valjda nece doci do nekin tezih sankcijskihi mjera.

Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se.

-Treba mi link za download full, cracked (ili kako se vec kaze) Microsoft Office-a 07 (Word, Powerpaint, Exel, uglavnom, sve sto dolazi u paket).

-Velika mi je frka, dosta mi toga zavisi od ovog.

Mozete mi dati i torrent, ali provjeren. Ako skinem virus, nece bit dobro (:

Hvala svima unaprijed!

Pozdrav!
Ovo nije pametno , ali nije ni glupo.

Tražiš warez.

Ako i dalje tražiš , poslat ću na pm.

Fino tražio na GB , fino dobio na PM.
Tražiš WAREZ koji je zabranjen na forumu i kažnjava se suspendiranjem korisničkog računa.
Možda jeste warez ali šta misliš da probaš Office 2010 Beta.
Prije par dana izašao i dobiješ besplatan ključ.
Go to sing in
U GB sam ti stavio link
Ja samo neznam sto svi zelite Microsoft office 2007 kad je po meni bolji Microsoft office 2003. Samim tim sto je laksi za upotrebu, a i uz 2003-cu instal jos jedan dodatak (ekspanziju) i spasavas dokumente u format .docx (2007 document) i otvaranje .docx (2007 document-a).

Ovo sto trazis je WAREZ i mogu ti suspendirati ACC.

Link si dobio na PM.

b1gben4FuN je napisao/la:
Ja samo neznam sto svi zelite Microsoft office 2007 kad je po meni bolji Microsoft office 2003. Samim tim sto je laksi za upotrebu, a i uz 2003-cu instal jos jedan dodatak (ekspanziju) i spasavas dokumente u format .docx (2007 document) i otvaranje .docx (2007 document-a).

Ovo sto trazis je WAREZ i mogu ti suspendirati ACC.

Link si dobio na PM.

Microsoft Office 2007 ima dosta bolju ponudu efekata (cover page, image effects) i uopste nije tezak za upotrebu, cak laksi od 2003. Naravno ako nisi mentalno poremecen.
azrm je napisao/la:
Microsoft Office 2007 ima dosta bolju ponudu efekata (cover page, image effects) i uopste nije tezak za upotrebu, cak laksi od 2003. Naravno ako nisi mentalno poremecen.
Činjenica je da je mentalno poremećenih osoba na ovom forumu previše.

azrm je napisao/la:
Ja sam ti rekao svoje misljenje, vjerujem da ce se dosta raje slozit samnom al' ti radi sa oces!
torQ7u je napisao/la:
Činjenica je da je mentalno poremećenih osoba na ovom forumu previše.

Definitivno.

Slusaj jarane evo ti office, nije microsoftov ali je strasan i free link http://www.openoffice.org/
vjeruj mi isplatit ce ti se :D:D:D:D

Edin je napisao/la:
WAREZ
Momak pomogao!

Iskreno, nisam se nadao ovako velikom odazivu! Hvala vam svima od srca!

Pozdrav

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.