Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

[G:BA] REKLAME - problemcic

185 pregleda · 14 odgovora · otvorena 21.11.2009. u 18:02

Imam premium, i sve kupljeno u shopu, a evo, neznam od kada tacno, su mi se pocele ponovno prikazivati reklame, iako u postavkama pise "sakrij reklame" . .

Dakle, vidim reklame za one browser igre, te ono gdje je bila kupoprodaja za "moja tv" . .

Probao sam staviti "prikazi reklame" pa opet sakriti, ali ostalo isto . .

Jos netko ima isti problem?

Moze neke informacije oko ovog? Dal je bug, ili je jednostavno tako pa sam ja corav?
Svi imamo taj problem , BUG

Lock 'n' trash
Znaš to onu poznatu što hoda ovim forumom ?

Gamers.ba = Bugers.ba
takodjer
http://www.gamers.ba/forum/9/86618/surfanje-bez-reklama-/

Dzaba otvaras , tema ce biti kantirana kao i ova vlexova .
Zasto da ispravljaju bugove kad imaju pare od premiuma ? Iskreno , nebi ni ja ..
Bila tema, vrti se 2 dana vec ta prica ja neznam u sta vi gledate
Ja nemam premium i opet vidim MOJATV :D
SPECTR3 je napisao/la:

Zasto da ispravljaju bugove kad imaju pare od premiuma ? Iskreno , nebi ni ja ..
Nisam vidio tu temu . .

A i nije me briga ocel se popravit, zapravo, znam da nece . . mrsko adi . . samo me zanimalo dal sam jedini . .

Neko na vecem polozaju, trashaj . .
ima jedan add on na mozzilu zove se Adblock Plus samo ga instaliras i desni klik pise ti na dnu da blokiras tu reklamu ... ja nevidim ni jedne reklameee
SPECTR3 je napisao/la:

Je***a vas vise ta ljubomora glupa .

Citiram Kemu na ovoj temi:

5. Vi zaista mislite da novca od premiuma ima u toj mjeri da neko ima neki profit od toga ? Maksimalna mjesečna zarada koju je gamers.ba premium donio je bila 40% onoga što se mora mjesečno dati za server na kojem je gamers. Nekih 20% se plati od reklama, dok je ostalo plaćeno iz "nečijeg" džepa. I dalje mislite da je gamers u ovom trenutku toliko profitabilan sajt ?

---------------------------------------------------------------

Cestitam, upravo ste postali debil.

Vjeruj mi ništa od tog, slao sam Riddlu al ništa on nemože tu ništa, glavni je Ado i sve ide preko njega, ali on neće.

Oni koji mogu neće, koji hoće nemogu.

I na kraju mi klikćemo na te reklame a oni pare uzimaju.Ima tu još bugova a reklame kao reklame nisu neki problem.
Face it,gamers.ba is no longer GAMERS.BA
Meni je sasvim super. Nema reklama a moja tv mora biti -.-
4rm4n1 je napisao/la:
Je***a vas vise ta ljubomora glupa .

Citiram Kemu na ovoj temi:

5. Vi zaista mislite da novca od premiuma ima u toj mjeri da neko ima neki profit od toga ? Maksimalna mjesečna zarada koju je gamers.ba premium donio je bila 40% onoga što se mora mjesečno dati za server na kojem je gamers. Nekih 20% se plati od reklama, dok je ostalo plaćeno iz "nečijeg" džepa. I dalje mislite da je gamers u ovom trenutku toliko profitabilan sajt ?

---------------------------------------------------------------

Cestitam, upravo ste postali debil.

I nije bas tako, vjeruj mi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.