Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Konkurs Za Admina DM Server

230 pregleda · 15 odgovora · otvorena 20.11.2009. u 19:20

Poceo je Konkurs za "NOVI" CS 1.6 Server (otvoren prije 2 mjeseca).
Admina mozete dobiti na 2 nacina :

1. Dovesti 10 igraca i dobijate admina
(Kad dobijete admina morate nastaviti dovoditi raje)

2.Biti Redovan i reklamirati
(Morate stalno igrati na server-u i reklamirati ip po drugim)

Naglasavam igrace dovodite odjednom a ne 1 po 1 nego svi u isto vrijeme !

Kada budete smatrali da ste zasluzili admina javite se na:
[email uklonjen]

X-NET.ba//ButmiR DeathMatch CS 1.6
Ip servera Mozete ovdje vidjeti :
http://img98.imageshack.us/i/75543603.png/

Mogul ja dobit admina ev skidam tek cs , valjda cu znati instalirati.

A :P
zar jos ove tetaldilane uslove furate?

ja se stvarno nekad dobro zamislim i zapitam se sta imate u tim vasim jadnim glavama?
Riddle ne banuje jedan dan i gledaj indexa , prije 3 dana sam mogao vidjeti teme koje su otvarane 2 dana ranije , sve normalne teme na indexu , a ponovo ste poceli po starom .
Topic , ja da ti dovodim raju na server da bi dobio admina na nekom zmlj pablik 19 , lud ?

~ Manda , greskica . Hvala na ispravci < 3
SPECTR3 je napisao/la:
Riddle ne banuje jedan dan i gledaj indexa , prije 3 dana sam mogao vidjeti teme koje su otvarane 2 dana ranije , sve normalne teme na indexu , a ponovo ste poceli po starom .
Topic , ja da ti dovodim raju na server da bi dobio admina na nekom zmlj pablik 19 , lud ?

~ Manda , greskica . Hvala na ispravci < 3
Valjda indexa

Tema : Jos samo retardi poput tebe zele tako zaraditi admina
Spam tema, mi odgovorili, ne gine nam ban
mogul ja dobiti admina :)
xE0N je napisao/la:
Mogul ja dobit admina ev skidam tek cs , valjda cu znati instalirati.

A :P
dat ce ti covjek za 545 rapidshare premiuma i 13 steama xd :D
@ i jedan sto xeon izrade xd
ahhaha ma ti si najludzi hahahahha sve stavio sto netreba os da ti ja zovnem igrace ? hahahhaha cuj da mu zovem igrace da bi dobio admina pa to svako moze BANNED
Moca 96, sta ima?
nemoj da bi dosao kod mene da relamiras,a vec si dolazio upecao sam te,pazi reklamiranje nije dobar nacin da dovedes raju na server,to nije fer prema adminima servera na kojima reklamiras!
Joe_Head je napisao/la:
nemoj da bi dosao kod mene da relamiras,a vec si dolazio upecao sam te,pazi reklamiranje nije dobar nacin da dovedes raju na server,to nije fer prema adminima servera na kojima reklamiras!
Pa gdje si ti reklamirao, dolazio kod nas reklamirao..
E moj jarane jesi ti paćenik danas na forumu nek se jave admini pa konju jedan glupi ti ne kontaš čim skineš djeci admina da oni napuštaju server.
btw: moji admini su stariji od tebe i pametniji su ti si glup za te stvari.
Znas sta amire!Nemoj me citirari kao prvo!Tolko si glup da nisi svjestan.Tu temu je neko iz zajebacije napisao na tvom forumu i obavjesten sam o tome.I ti meni govoris da reklamiram bolan ubi se kolko si samo reklama stavio na gamers,a da ne pricam kolko si reklamirao po mom serveru,neznam jesi li ti niti me zanima ako si poslao nekog,a vjeruj da imam dokaze koje cu priloziti ako ih budes trazio. bye

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.