Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CETVRTAK @ STASNET-CW

161 pregled · 8 odgovora · otvorena 18.11.2009. u 14:52

Eh ovako, znaci prije turnira hocemo jos jednom da odigramo Znaci trebaju mi protivnici koji ce protiv nas igrati u CETVRTAK u 19:30 tj. (7 i 30).

Ja cu rezervisati tako da nemate brige. I neka se ne javljaju one ekipe koje ce IZRADITI. PRednost imaju one ekipe za koje sam cuo.

Please neka se jave hitno je

Hvala jos jednom
Pozzz
Evo ja cu vidjeti sa uniQue, moci cemo sigurno, al' javim ti jos za svaki slucaj.

~Ne mogu moji sutra,jebiga...
bshz je napisao/la:
Evo ja cu vidjeti sa uniQue, moci cemo sigurno, al' javim ti jos za svaki slucaj.

~Ne mogu moji sutra,jebiga...
hajde djeceti da odigramo......trebaju nam protivnici, imas me na msnu javi mi
mi bismo rado al nije to to.
vejn je napisao/la:
mi bismo rado al nije to to.
cuj ovoga :S

Jel tebi u pameti da se zabavis ili da se tamo nerviras, kidas zivce.....nako protiv nas odigrate.....lol....jaci ste jedno 10x ali cemo mi dati sve od sebe.... :S
Sniper_Soldier je napisao/la:
cuj ovoga :S

Jel tebi u pameti da se zabavis ili da se tamo nerviras, kidas zivce.....nako protiv nas odigrate.....lol....jaci ste jedno 10x ali cemo mi dati sve od sebe.... :S
idole mali kazem ti

jer bi bilo ganjanja po mapi , ne zbog vas nego radi kretena kao art ili entel , onda tu nema vjezbanja
vejn je napisao/la:
idole mali kazem ti

jer bi bilo ganjanja po mapi , ne zbog vas nego radi kretena kao art ili entel , onda tu nema vjezbanja
ok upravu si, haj see ya
Dovest cu ti ja ekipu taman adekvatnu, ako hocete da trenirate :D
tenk je napisao/la:
Dovest cu ti ja ekipu taman adekvatnu, ako hocete da trenirate
dyemo, harun, ti, under, blazze'
Jel ta ekipa
Haj please da igramo.....ako hoces reci da odmah zovem sefa da rezervisemo.....a ne da me izradite....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.