Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Skandalozna vijest iz Portugala

100 pregleda · 6 odgovora · otvorena 18.11.2009. u 01:01

Skandalozna vijest iz Portugala
Na prvoj utakmici baraza za plasman na SP u JAR 2010 godine,na utakmici izmedju domace selekcije Portugala i nashe lijepe Bosne i Hercegovine,dogodilo se par nimalo lijepih stvari za nasu reprezentaciju.
Naime,svi smo upoznati da smo ostali bez "glave tima",Spahica!
Poslije toga uslijedilo je "izivlljavanje na nashim igrachima prilikom povratnog leta,kada su u avionu proveli neshto vishe od sat vremena cekajuci "potvrdu" leta!!!
Sve smo to proshli muski i na nogama,ali nam je danas od celnih ljudi sportskog saveza reprezentacie portugala stigla vijest u kojoj izmedju ostalog stoji:
"Na utakmici kaja se odigraala u subotu u Lisabonu na stadionu FK Benfica,od strane BH-a nogometasha pricinjena je veca materijalna steta!
Naime,u tri navrata shutevi BH-a nogometaasha pogodili su okvir gola i tako su nachinili trajne deformacije okvira gola.Stradale su dvije prechke i jedna stativa,pa su golovi na tom stadionu,koji su bili od legura Dur-Aluminijuma,zamjenjeni,ali sada od neshto jaceg materijala.U pitanju je nehrdjajuci celik oznake Č 4571,koji ima vlacnu cvrstocu 500-730 N/mm2,granicu razvlacenej 210 N/mm2,i zilavostot od 45-85 V(j),sto je kostalo neshto vishe od 10 000 eura!!
U prilozenom,vam dostavljamo i rezultate jachine shuteva i slike ostecenih okvira,koje cemo isto poslati i Svjetskoj fudbalskoj asocijaciji FIFA,koja bi mogla BH reprezentativce kazniti po Kanadskom sistemu,ukoliko njihovi udarci budu jachi od odredjenog.
Naime,u kanadskom zakonu stoji "Svaki sportista koji ima jachi udarac od dozvoljenih mjera,bilo to glavom,nogom ili rukom,svaki sledeci udarac koji uputi ka protivnickom igrachu bit ce kaznjen po pravilu udarca hladnim oruzjem"

samo procitaj te ovo i omze lock ili dell... samo da vimo kakva su ovo djubrad ovi portugalci!!
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA

Ovo nisam znao, HAHAHAHAHHA 10 k sada im izaslo :$ bolje da su primili golove, nebi sada davali pare :$

Srecno u Zenici momci
HAHAHA koga glupost oct.
Ma ovo se neko zajebavao.
MaxYz je napisao/la:
HAHAHA koga glupost oct.:D
Ma ovo se neko zajebavao.:r
bravisimoooooooooooooooo medalju dajte momku !
uNderssoN je napisao/la:
bravisimoooooooooooooooo medalju dajte momku !
Ja samo izrazio svoje mišljenje a ti me odmah verbalno siluješ.

Post dobio aplauz od uNderGOD

MaxYz je napisao/la:
Ja samo izrazio svoje mišljenje a ti me odmah verbalno siluješ.:(
:D
malo te moram zezati :D ha ya... jel postenooo ? :)
uNderssoN je napisao/la:
malo te moram zezati ha ya... jel postenooo ?
Pošteno. Šta ima u MYM-u
Taman ja čitam onaj interviju:
Match smo izgubili na produzetke ali taj match mi je ostao u sjecanju , jer je odlucujucu rundu an1 je ostao 1vs5 na de_inferno , napominjem odlucujuca runda, ubije svih 5 , i pocne defusirati bombu , Johnny u sali govori ''neko te kolje'' , ostalo je mozda 2 sekunde da defuzira, a an1 skoci okrenu se, nigdje nikog i bomba puce !

HAHAHA Johhny FTW.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.