Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Nitendo DS

42 pregleda · 3 odgovora · otvorena 17.11.2009. u 11:13

Sinoc postavi temu ali je admini izbrisase jer niko nije bio pametan da nesto kaze , nego da vas pitam ? Ima li iko od vas ovaj Nitendo ? I ako ima ima li kakavih dobrih igrica ? Npr . Moze li San Andreas na ovo ili ne ? I jos kakve igre Mislio sam uzeti pa zato.

Molio bih admine da nebrisu teme a oni koji nesto kazu da ih nagradi aplauzom Hvalla
www.google.ba

http://www.google.ba/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&channel=s&hl=bs&source=hp&q=san+andreas+on+nintendo+DS&meta=&btnG=Google+pretraga

pa et vidi to sam ja nasao
Ko nema u vulgu ima na guglu

I pogrijesio si podforum,ima nintendo sekcija koja zjapi prazna,jedna tema u mjesecu,a vi svaku temu u kofi sop,koji je natrpan
Imam ja Nintendo DS Lite, uz njega mi je rodjak odmah narucio i r4 karticu. Imas na googl-u pa vidi o toj kartici, inace izgleda kao normalna igrica za DS samo sto se u nju stavi microSD kartica. Te ne trebas kupovati igre ovako, nego jednostavno skines rom-ove sa net-a i igras. Sve igrice koje sam do sad skinuo su radile.
Sto se tice "San Andreasa", koliko ja znam ne postoji za DS, ima GTA Chinatown Wars ( ja milislim da se ovako zove ) to ti je verzija GTA za DS. Nisam je oprobao - izgubio punjac od DS-a xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.