Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

izabrani forum

250 pregleda · 16 odgovora · otvorena 16.11.2009. u 23:52

E ovako dragi moji...Molio bih admine da ne brisu ovu temu, ako je to moguce...... Volio bih da cujem misljenje o IF-u od clanova koji nemaju tu opciju..proteklih dana na forumu sam vidio mnogo uvlacenja i ulizivanja adminima samo da bi se dobio IF. Iskreno mislim da to imponuje nasoj "eliti" sa gamers.ba, osjecaju nekakvu vrstu moci i nekakvog autoriteta...a o ovim jaranima i haverima koji su dobili If medaljicu preko stele da ne pricam....Glupo mi je sto se sve vise tema dize u IF-u,ali vjerujem da to nije nacin da se rijesi problem spamera i spamanja. Ja licno spadam u kategoriju spamera iz samo jednog razloga a to je zato sto sam prije 3 godine dobio ban zbog gluposti i profil mi nikada nije bio unban....Temu nisam podigao zato sto zelim da dobijem ovu opciju vec zbog ljudi koji su zasluzili IF, ali ga ne mogu dobiti jer nemaju dovoljno "iskustva" i provedenih sati na gamers.ba,a redovno pomazu i ne spamaju...

Predlazem adminima da uvedu opciju da se na stranicu mozes ulogovati samo ako imas IF medallju....Svijet ce biti sretniji a gamersi ce biti oslobodjeni od spama...
bilo bi mocno da se uvede opcija da jmi bez IF-a podizemo teme,a da likovi koji imaju tu opciju ne mogu odgovarati na teme....
CAO I PEACE!!!:):)
Fina tema !

~Ja mislim da bi trebalo da se napravi nekakvo "ciscenje " IF !
Mislim da je to riddle radio ili ko je vec bio tad ali mozda i nije nesto kroz secanje sam nesto nacitao ! Kako god trebalo bi stvarno da se to sredi !
A postavljanje tema u IF je dobro uradjeno jer ima sad ovih "novih"registrovanih koji spamaju stalno a ne mogu na ovakve teme ...!
Zao mi samo ljudi koji ne spamaju a ne mogu da odgovore na teme u IF to je najgore !
Imas taj plus za spamere a minus za one sto ne spamaju a nemaju pristup IF jer ili su slabo na g.ba ili je neko drugi razlog to ne znam !
Najbolje bi bilo da se obratis adminima i objasnis ali dobro ovako ce svedno vidjeti
Nisam te razumio, al' u svakom slučaju citiram te.

Valjda si trebao napisati predlažem adminima da se ne može niko logovat na gamers.ba ko nema IF medalju. Ili šta već
i nije gamersima nego "gamerima"
I neće prihvatit tvoj prijedlog
Ja se trudim da pomognem koliko mogu, al' nisam u IF i nema veze nek nisam.
Spamere ja najlakše riješiti tako što ih banovati, a riddle je dobro počeo i vidim čiste forum od ove djece koja kvare ovaj forum.
Svaka im čast!
Ma mocno je to sto oni ciste forum...opet to nije dovoljno...licno poznajem 3 lika koja imaju 10 profila i nije im uopste bitno da li ce dobiti ban ili ne.Svaki put spamaju sve vise i vise...jbg od onakve stranice prije 3-4 god mi dolazimo na ovo. Svaki dan svadje, prepirke, uvrede. Sad je bitno doci, nazvati nekog lika idiotom ili mu opsovati familiju i sve ok..Ego ti je pun, mislis da si upravu i cao... Tome na ovoj stranicitreba stati u kraj
_MorgaN_ je napisao/la:
Ma mocno je to sto oni ciste forum...opet to nije dovoljno...licno poznajem 3 lika koja imaju 10 profila i nije im uopste bitno da li ce dobiti ban ili ne.Svaki put spamaju sve vise i vise...jbg od onakve stranice prije 3-4 god mi dolazimo na ovo. Svaki dan svadje, prepirke, uvrede. Sad je bitno doci, nazvati nekog lika idiotom ili mu opsovati familiju i sve ok..Ego ti je pun, mislis da si upravu i cao... Tome na ovoj stranicitreba stati u kraj
A qme, nidje veze, spamera je uvjek bilo, mangupa je uvjek bilo prvi ja, ja qme nemogu da podnesem da mi neki no liferi psuju mater preko tastature itd itd...

A to za IF, digne se jedna tema u 3 mjeseca
BLAZZE je napisao/la:
A qme, nidje veze, spamera je uvjek bilo, mangupa je uvjek bilo prvi ja, ja qme nemogu da podnesem da mi neki no liferi psuju mater preko tastature itd itd... :)

A to za IF, digne se jedna tema u 3 mjeseca :r
Ukinimo If, uvedimo ban za stalno.....
Morgane,ja te volim kao brata al' mislim da mlatis praznu slamu i da svoju energiju trosis na nekakvu glupost kao sto je gamers.ba.Zar stvarno mislis da je vrijedno da se uopste o bilo cemu raspravljas na (ovom) "forumu"?Zar nevidis da se rijetko cija misljenja i stavovi ne postuju i da je svaka iole ozbiljna tema neprikladna za ovakav sajt.Ako mislis da je ovo malo ozbiljnih ljudi na forumu vrijedno toga onda sam uz tebe?Ja ti lijepo preporucujem da se uhvatis knjige i da ucis i da budes dobar advokat i da mozes jednom podici tuzbu protiv svih spamera na ovom forumu :).
_MorgaN_ je napisao/la:
Ukinimo If, uvedimo ban za stalno.....
Pa ima ban za stalno

A if nece se nikad ukinuti

Samo ce se brisati, i banovati korisnici, vec rade admini na tome

Nismo mi krivi sto ti nedaju u IF
adm1r je napisao/la:
Morgane,ja te volim kao brata al' mislim da mlatis praznu slamu i da svoju energiju trosis na nekakvu glupost kao sto je gamers.ba.Zar stvarno mislis da je vrijedno da se uopste o bilo cemu raspravljas na (ovom) "forumu"?Zar nevidis da se rijetko cija misljenja i stavovi ne postuju i da je svaka iole ozbiljna tema neprikladna za ovakav sajt.Ako mislis da je ovo malo ozbiljnih ljudi na forumu vrijedno toga onda sam uz tebe?Ja ti lijepo preporucujem da se uhvatis knjige i da ucis i da budes dobar advokat i da mozes jednom podici tuzbu protiv svih spamera na ovom forumu :).
pravi si ti meni Eric Cartman..:D:D:D
zar ne vidis da pokusavam da budem pametan....Ja sam ti kao Robin Hood... otimam od If-ovaca da bih dao onima koji nemaju tu opciju:D:D
Ne vidim poentu price oko izabranog foruma, ako neko nema opciju nema je, mozda ce je nekada imati.

Iskreno nikad se nikom nisam uvlacio niti namjeravam, bio sam admin, dobio sam te medalje a da nisam ni znao.

IF nikad nebi bio IF sa ovakim likovima. Zato i jeste "Izabrani".
_MorgaN_ je napisao/la:
pravi si ti meni Eric Cartman..:D:D:D
zar ne vidis da pokusavam da budem pametan....Ja sam ti kao Robin Hood... otimam od If-ovaca da bih dao onima koji nemaju tu opciju:D:D
Znas sta?Ja mislim da si nasao pogresno mjesto da se pravis pametan :P
Glupo je izdvajati pojedince iz mase... Ima tu masa likova koja ne zasluzuju tu opciju, kontas... Ovi sa opcijom misle da su face, da su uhvatili Boga za tregere, u tom je poenta...dizu tu neke teme..ku**e se sto su elita i to.....
ljubomoran??? evo ako te tjesi da ti ja mogu dat ovu medalju IF dao bi ti
st0k3 je napisao/la:
ljubomoran??? evo ako te tjesi da ti ja mogu dat ovu medalju IF dao bi ti
Stvaro ima ljudi koji jednostavno ne kontaju neke stvari..ama cisto mi se j**e hocu ili imati if ili ne, hocu li biti banovan ili necu, cisto mi se j**e za ovu stranicu i sve ovo..ovo nije gamers.ba od prije nekoliko god, ovo nije ono na sta sam navikao...imam ja i real life, prijatelje, obaveze....ulogjem se cisto onako iz navike...Mogu sad dobiti ban i ne vratiti se nikada cisto mi puca ona stvar
_MorgaN_ je napisao/la:
Stvaro ima ljudi koji jednostavno ne kontaju neke stvari..ama cisto mi se j**e hocu ili imati if ili ne, hocu li biti banovan ili necu, cisto mi se j**e za ovu stranicu i sve ovo..ovo nije gamers.ba od prije nekoliko god, ovo nije ono na sta sam navikao...imam ja i real life, prijatelje, obaveze....ulogjem se cisto onako iz navike...Mogu sad dobiti ban i ne vratiti se nikada cisto mi puca ona stvar
Djes je**c? :-)

Imao sam pristup izabranom forum i bas nesto nisam bio zadovoljan time, pa sam trazio da mi se makne, tako da, verujte mi, tako je sve jedno imati ga ili ne.. Uzivaj u onome sto iams
smk je napisao/la:
Djes je**c? :-)

Imao sam pristup izabranom forum i bas nesto nisam bio zadovoljan time, pa sam trazio da mi se makne, tako da, verujte mi, tako je sve jedno imati ga ili ne.. Uzivaj u onome sto iams
xaxaxa je**c............
ma jees if, nerviraju me ovi likovi sto ga imaju, umislili da su neko i nesto, pa prosipaju pamet nama.....
Ja predlazem da ti sebi nadjes neku drugu zanimaciju

Post dobio aplauz od bushidO.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.