E ovako dragi moji...Molio bih admine da ne brisu ovu temu, ako je to moguce...... Volio bih da cujem misljenje o IF-u od clanova koji nemaju tu opciju..proteklih dana na forumu sam vidio mnogo uvlacenja i ulizivanja adminima samo da bi se dobio IF. Iskreno mislim da to imponuje nasoj "eliti" sa gamers.ba, osjecaju nekakvu vrstu moci i nekakvog autoriteta...a o ovim jaranima i haverima koji su dobili If medaljicu preko stele da ne pricam....Glupo mi je sto se sve vise tema dize u IF-u,ali vjerujem da to nije nacin da se rijesi problem spamera i spamanja. Ja licno spadam u kategoriju spamera iz samo jednog razloga a to je zato sto sam prije 3 godine dobio ban zbog gluposti i profil mi nikada nije bio unban....Temu nisam podigao zato sto zelim da dobijem ovu opciju vec zbog ljudi koji su zasluzili IF, ali ga ne mogu dobiti jer nemaju dovoljno "iskustva" i provedenih sati na gamers.ba,a redovno pomazu i ne spamaju...
Predlazem adminima da uvedu opciju da se na stranicu mozes ulogovati samo ako imas IF medallju....Svijet ce biti sretniji a gamersi ce biti oslobodjeni od spama...
bilo bi mocno da se uvede opcija da jmi bez IF-a podizemo teme,a da likovi koji imaju tu opciju ne mogu odgovarati na teme....
CAO I PEACE!!!
Predlazem adminima da uvedu opciju da se na stranicu mozes ulogovati samo ako imas IF medallju....Svijet ce biti sretniji a gamersi ce biti oslobodjeni od spama...
bilo bi mocno da se uvede opcija da jmi bez IF-a podizemo teme,a da likovi koji imaju tu opciju ne mogu odgovarati na teme....
CAO I PEACE!!!