Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Obavijestenje A(H1N1)

295 pregleda · 4 odgovora · otvorena 15.11.2009. u 20:18

Pozz gameri,Admini banovali vi mene ili ne ja vam pokusavam pomoci i obavijestiti vas:

1814.....jedan vojnik(austrougarski)je bio zarazen svinjskim gripom...zarazio je i svu cetu,batljon...i njih su sklonili na sigurno mjesto,doktori napravili vakcinu koja ih je mogla "Izljeciti" ali svi vojnici su umrli od dejstva vakcine...neki ljudi su sacuvali formulu gripa..A(H1N1)..nakon duzeg vremena...sekta uzima tu formulu..i proizvodi je u vecim kolicinama..nakon toga zarazuje jednog covjeka i salju ga da zivi u Kinu 1918(krajem I svjetskog rata)...taj covjek je zarazio skoro pa cjelu Kinu..nakon toga i svjet se zarazio..nastala je epidemija....Sekta je sacuvala formulu gripa..i proizvela nove vakcine..sa kojima bi bio zasticen od gripa...ali kad bi primio vakcinu...sa njom bi ti usadili chip..i kontrolisali bi tvoj zivot...Sve sekte od samog postanka imaju jednu zelju a to je da vladaju cjelim svjetom i sad imaju priliku...jer se istorija ponavlja..dolazi nova epidemija Svinjskog gripa i vakcine sa chipom u sebi se proizvode da bi se svjet kontrolisao..na kraju cjele pirce 2011 ce biti smak svjeta..ali ne kako mi svi zamisljamo..nego u vidu H1N1..prezivjece samo 10% stanovnistva od toga 5% pravoslavaca i 5% islamskih vjernika....najveci vjernici ce opstati..i zato se preporucuje molitva prije spavanja i redovna posjeta Crkve,Manastira...
Neka ih dragi Allah kazni ako je ovo sto govori svijet istina.
Niko ne moze pomaketi datum smrti koji je odredio On, tako da se nemojte brinuti
Dobar si, mogao bi komotno pisati ove naučno- fantastične romane.
I džamije

Znate li vi uopšte šta je Vakcina (bilo koja) ????? Vakcina je ubacivanje virusa u oraganizam naravno u malim količinama , da bi se organizam mogao boriti kad ti virusi dođu u većim količinama odnosno kad se pojavi Gripa (Epidemija)...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.