Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kuciste/Providna stranica.. ?

142 pregleda · 9 odgovora · otvorena 15.11.2009. u 14:16

Znaci, zelim kupit onu sa strane stranicu za moje kuciste al' da je providno...(nes kao pleksiglas)..

--------- To je moje kuciste..

Znaci kontao sam kupit stranicu na ovaj fazon:

http://images.google.ba/images?gbv=2&hl=bs&sa=1&q=Midi+tower+ThermalTake+Soprano+RS101+side&btnG=Tra%C5%BEi+slike&start=0

.. znaci takvu stranicu sam namjeravao kupit ALI ne znam gdje ima kupit.. zna li iko gdje se imaju vakve strane kupit za kuciste.. thx nadam se da ste me skontali ista xD
Stranicu providnu za kuciste jedino je moguce kupit kod kucista TTArmor+ (kuciste ko kod silvera)

ostalo zaboravi nemozes kupiti samo stranicu za svoje kuciste
ili kupi komad plexiglasa pa izreses i postavis ili skupis 120KM
i kupis sebi ovo providno kuciste TT Soprano koje si naveo kod druge slike
WonderBoy je napisao/la:
Stranicu providnu za kuciste jedino je moguce kupit kod kucista TTArmor+ (kuciste ko kod silvera)

ostalo zaboravi nemozes kupiti samo stranicu za svoje kuciste
ili kupi komad plexiglasa pa izreses i postavis ili skupis 120KM
i kupis sebi ovo providno kuciste TT Soprano koje si naveo kod druge slike
Mah.. nebih kuciste mijenjao neko kontao ima posebno da se kupi ona providna stranica...

Lool valja napravit ono na plexiglas da se uklaplja u comp.. :*
Ma care imaš u plusu uzeti, ali ja sam se pokajo' :S

A što sam se pokajo' ?

Pa vjerovatno jer je ona strana kućišta providna i svjetlo me ubi za oči, ne mogu da zaspim, pa ti je moj savjet da ne kupuješ, ili da kupiš i kakvom ga dekom prekriješ kad pođeš na spavanje ; barem sam ja tako uradio !

Moje kućište :
deadlycha je napisao/la:
Ma care imaš u plusu uzeti, ali ja sam se pokajo' :S

A što sam se pokajo' ?

Pa vjerovatno jer je ona strana kućišta providna i svjetlo me ubi za oči, ne mogu da zaspim, pa ti je moj savjet da ne kupuješ, ili da kupiš i kakvom ga dekom prekriješ kad pođeš na spavanje :D; barem sam ja tako uradio !

Moje kućište :
Nije mi vise comp u sobi nego u dnevnom boravku gdje niko ne spava radi ocjena -.-

Ja kontao samo onu stranicu providnu kupit, a ne cijelo kuciste.. btw. koliko je to bilo preko 200km ??

Nzz kako cu izvest da kupim plexiglas i da izrezem sve xD

Post dobio aplauz od LudaCris

PeniK je napisao/la:
Mah.. nebih kuciste mijenjao neko kontao ima posebno da se kupi ona providna stranica...

Lool valja napravit ono na plexiglas da se uklaplja u comp.. :*
ovo kuciste to ti je on naveo

KUĆIŠTE THERMALTAKE Armor + MX VH8000BWS secc/window black 243,66 KM

ma sa nekim rodjakom se dogovoris i neko ko zna crtat uradi ti nesto mocno na toj limenoj stranici onda brusilicom isjeces taj oblik sa unutarnje strane postavis drzace za plexiglas
i eto imas providnu stranicu
moras paziti zbog grijanja PCa znaci ugradnja jos par coolera
jer vjerovatno mislis ubaciti i neonku u nekoj boji

GL

Post dobio aplauz od LudaCris

PeniK je napisao/la:
Nije mi vise comp u sobi nego u dnevnom boravku gdje niko ne spava radi ocjena -.-

Ja kontao samo onu stranicu providnu kupit, a ne cijelo kuciste.. btw. koliko je to bilo preko 200km ??

Nzz kako cu izvest da kupim plexiglas i da izrezem sve xD
320 KM sam platio kućište !!
WonderBoy je napisao/la:
ovo kuciste to ti je on naveo

KUĆIŠTE THERMALTAKE Armor + MX VH8000BWS secc/window black 243,66 KM
:D

ma sa nekim rodjakom se dogovoris i neko ko zna crtat uradi ti nesto mocno na toj limenoj stranici onda brusilicom isjeces taj oblik sa unutarnje strane postavis drzace za plexiglas
i eto :) imas providnu stranicu
moras paziti zbog grijanja PCa znaci ugradnja jos par coolera
jer vjerovatno mislis ubaciti i neonku u nekoj boji :)

GL
Da Da kontao neke neonke i svijetlece coolere.. dobro si i to sto kazes ovu moju stranicu izrezem veliku kocku i samo plexiglas sa unutrasnje strane.. :D
Thx

Moze lock.
Ne moze se kupiti za to tvoje.

Morati ces ti sam.

Preporucujem da si kupis CoolerMaster 690 s providnom stranom ili HAF 922.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.