Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

tsay

87 pregleda · 6 odgovora · otvorena 15.11.2009. u 14:09

e raja,imam jedan problem,ovako:
napravim server preko new game i imam instaliran amxmodx i sve to namjesteno,ali kad naprimjer napisem :
@pozz
ono,kad hocu da pisem bijelim slovima ko admin,nista se ne desi samo se pojavi ono:@pozz-OBICNIM SLOVIMA ko i svim drugim igracima...
a ja imam sve druge komande koje rade samo ova tsay ne radi...
KAKO TO?a kad preko deicated server napravim server-SVE RADI KAKO TREBA...
molim za pomoc...
ZASTO MI NE RADI TSAY ???
Imao sam slican problem, nije mi radio chat uopste... Zato sto sam instalirao neki SHKLJ patch sa neke SHKLJ stranice ^^

Kada sam nasao drugi - reinstall i sve oke =))
Genius je napisao/la:
Imao sam slican problem, nije mi radio chat uopste... Zato sto sam instalirao neki SHKLJ patch sa neke SHKLJ stranice ^^

hmm,ma da je do toga onda ne bi moglo ni preko DEDICATED SERVER a na ded.server radi tsay bez problema...
erat je napisao/la:
hmm,ma da je do toga onda ne bi moglo ni preko DEDICATED SERVER a na ded.server radi tsay bez problema...
Znam... O tome sam i ja razmisljao... Ali ti nista ne fali skinuti novih 21 MB isprobati i tu teoriju dok se neko ne javi sa pametnijim odgovorom ^^
Genius je napisao/la:

edit:LJUDI ZASTO KAD NAPISEM POST-ZASTO SE TAJ POST DUPLA??
JA NISTA NISAM CACKAO...
prosli put sam dobio ban zbog toga a nisam htio da bude DOUBLE POSTING...
erat je napisao/la:
edit:LJUDI ZASTO KAD NAPISEM POST-ZASTO SE TAJ POST DUPLA??
JA NISTA NISAM CACKAO...
prosli put sam dobio ban zbog toga a nisam htio da bude DOUBLE POSTING...
Zato sto ne smijes refreshovati stranicu preko F5.

Klikaj na logo Gamers.ba, vracaj se stalno na pocetnu pa kreci ispocetka pa ti nece
Genius je napisao/la:
Zato sto ne smijes refreshovati stranicu preko F5.

Klikaj na logo Gamers.ba, vracaj se stalno na pocetnu pa kreci ispocetka pa ti nece ;)
aha...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.