Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Serial use ?

43 pregleda · 7 odgovora · otvorena 15.11.2009. u 11:52

POzz..

Hocu da igram sa bratom 1 vs 1 Command and Conquer Generals .. sve ja lijepo umrezim , ali kad hocu da se konektujem , pojavi mi se problem .. kad ja kreiram , on nemoze uci , jer pise da je igra vec startovana , isto tako i kad on kreira..

I kad dodjem npr. do mjesta gdje trebam IP ukucat , da se konektujem , pojavi m se :

your serial is already in use

Sta to znaci , i sta trebam uradit da bi mreza funkcionisala ?

btw , radi na CS 1.6 , to normalno mogu derat , al ovo neradi :S

pomagajte ^^

Glavonjo ne brisi dok nedobijem odgovor
Skini novi crack pa crackuj , mozda pomogne .
TeroweNth je napisao/la:
Skini novi crack pa crackuj , mozda pomogne .
Mozda pomogne ???? lol

Daj link da probam ..
Ja igram generals zero hour preko hamachija i u lanu sa starim ...
Moze sve regularno, morate imat isti patch i isti crack da bi mogli igrat zajedno.

Cossacs je napisao/la:
Mozda pomogne ? lol

Daj link da probam ..
Za link se snadji sam . Tu ti ne mogu pomoci
golgy je napisao/la:
Ja igram generals zero hour preko hamachija i u lanu sa starim ...
Moze sve regularno, morate imat isti patch i isti crack da bi mogli igrat zajedno.

Pa kakav crack i patch treba. Crackovo sam igru , sve normalno , sa istog CD-a , al' nece .. Ako imas crach i patch , de pm posalji ;)
Ne moraš skidati novi crack, samo nađite dva različita CD-Keya, ustvari još jedan uz ovaj koji već imate.

I preporuka, instalirajte patch najnovijom verzijom igre koji nađete. Napravite si i po jedan CD-image i prije početka igre mount-ajte image na virtual drive od DaemonTools-a ili čega već. Obavezno emulirati SecuROM 7 zaštitu. Ovako nećete imati problema sa random eksplozijama baza pri početku igre u LAN-u.

EDIT: Za bilo koju noviju verziju igre koju instalirate, NO-CD crack koji imaš na CD-u neće raditi. Tako da, ako instaliraš verziju 1.3, tražiš crack za verziju 1.3, logično.
Cossacs je napisao/la:
Pa kakav crack i patch treba. Crackovo sam igru , sve normalno , sa istog CD-a , al' nece .. Ako imas crach i patch , de pm posalji ;)
Patch 1.04 je najbolji patch i najvise se koristi za igranje.

Imam na cdu sve, neam ovako ...

Probajte izgasit firewall obojica i uskladiti ipove u options, ima raznih nacina da se napravi to :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.